„Tai bus tikra šventė su smagiomis dainomis, pašėlusiais šokiais, magiškais triukais, šmaikščiais vakaro vedėjų Justino Jankevičiaus, Diletos Meškaitės ir Džiugo Siaurusaičio pasisakymais ir dar šmaikštesnėmis nominacijomis“, – intriguoja „Žiūrėk! Geras!“ vykdančioji prodiuserė Ligita Juknevičiūtė.

Į ypatingą apdovanojimų ceremoniją projekto kūrėjai pakvies „Žiūrėk! Geras!“ herojus – Lietuvos pramogų pasaulio garsenybes, visą vasarą TV3 žiūrovams demonstravusias svetingumą, išradingumą, drąsą, sportiškumą ir kitas pagirtinas savybes.

„Į renginį atvyks Kristina Brazauskienė, Gediminas Juodeika, Valdas Burnys, Indrė Burlinksaitė, Gidonas Šapiro-Bilas, Jurijus Smoriginas, grupės „Patruliai“ vyrukai, „4 Roses“ merginos, Eglė Straleckaitė, Mantas Wizardas, Valdas Karklelis, Laima Tamulytė, Liveta Kazlauskienė su šeima ir daugelis kitų žinomų veidų“, – žada prie laidos vairo stovinti L. Juknevičiūtė.

Laida „Žiūrėk! Geras!“ paskelbs net septynias nominacijas. Pirmoje jų – „Žiūrėk! Kilniaširdė!“ – varžysis moters iš kaimo stilių pakeitusi Asta Valentaitė, daugiavaikei šeimai egzotišką šventę surengusi Inga Stumbrienė ir krizių centro globotines SPA procedūromis lepinusi L. Kazlauskienė.

Antros nominacijos – „Žiūrėk! Svetingiausia!“ – du garsūs vardai: tai nepažįstamą vilniečių šeimą nuosavoje sodyboje vaišinusi K. Brazauskienė ir savo viešbučio svečius pati aptarnavusi Daina Bosas.

Nominacijos „Žiūrėk! Darbščiausias!“ kandidatai – troleibusų kontroliere tapusi Beata Nicholson, dainuojančiu ir grojančiu taksistu dirbęs V. Burnys ir arklides prižiūrėjusi Ingrida Kazlauskaitė.

„Mūsų laidos nominacijos – dar vienas puikaus humoro užtaisas. Pavyzdžiui, Inga Stumbrienė nominuota už tai, kad „perkėlė Havajus į Vilniaus rajoną“, o TV3 laidos „Beatos virtuvė“ vedėja B. Nicholson – kad „pagavo visą pulką netikrų zuikių, bet nė vieno neiškepė“, – atskleidžia „Žiūrėk! Geras!“ vykdančioji prodiuserė L. Juknevičiūtė.

Ketvirtoje nominacijoje „Žiūrėk! Versliausias!“ varžysis turguje bulvėmis prekiavęs J. Smoriginas, butą Palangoje padėjusi išnuomoti Katažina Nemycko ir Mindaugas Mickevičius-Mino, viename Palangos restorane demonstravęs virtuvės šefo sugebėjimus. Laidos žiūrovų taip pat laukia „Žiūrėk! Svajonių nuotaka!“, „Žiūrėk! Narsioji širdis!“ ir „Žiūrėk! Seksualiasia(s)!“ nominacijos.

„Žiūrėk! Geras!“ vasaros sezoną užbaigs su trenksmu. Finalinę laidą TV3 žiūrovai išvys trečiadienį, rugpjūčio 28-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)