Žurnalistas Andrius Tapinas neslėpė užplūdusių emocijų ir savo nuomonę išreiškė feisbuke: „Jeigu atvirai – tai žiūrint šį anonsą pritrūksta žodžių. Tai jau net ne gėda už žurnalisto profesiją, tai kažkas daugiau, tai tiesiog blogis. Ir tai geriausiu laiku su N-7 ženklu rodys socialiai atsakinga šeimos televizija save vadinanti TV3. Nors galbūt mes to norėjome – realiu laiku pleškantis namas, degantys vaikai ir klykianti motina. Jokių uždengimų, jokių stabdžių – veiksmas čia ir dabar. Ką, nežiūrėsite?“

Advokatas Andžej Čaikovski DELFI teigė, kad šiame laidos anonse galima įžvelgti pažeidimus, tačiau dėl to pati moteris turi turėti priekaištų: „Galėtų būti konstatuotas Žurnalistų ir leidėjų etikos kodekso pažeidimas – dėl šoko būsenoje esančio asmens vaizdavimo. Bet klausimo nagrinėjimą turėtų inicijuoti pati moteris, kompetetinga valstybės institucija ar Etikos komisija nagrinėtų savo iniciatyva.

Galima įžvelgti asmens (moters) privatumo pažeidimą. Bet suaugęs veiksnus asmuo pats sprendžia, ar jo teisės pažeistos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (590)