Šeštadienio rytais 9 val. – atsakymai į klausimus: kaip pastatyti maksimalaus energinio naudingumo namą nuo pamatų iki durų rakto, kaip pačiam pasidaryti baldus ar susikurti interjero akcentus, kokios naujausios medžiagų tendencijos bei kaip atrodo profesionalių interjero dizainerių namai.

Vienintelė laida Lietuvoje apie statybas ir būstą – „Statybų TV“ – prie televizijos ekranų kvies visus, kurie bent kartą savo rankose laikė plaktuką.

„Pirmą kartą Lietuvoje žiūrovai pamatys kaip tinkamai pasistatyti A+ energinio naudingumo klasės namą ir kaip susimažinti to namo eksploatacijos sąnaudas. Sužinoti statybų subtilybes bus pravartu kiekvienam, kurį užgriuvusi remonto našta ar statybų maratonas“, – sako laidos vedėja, dizainerė, auksinių rankų savininkė Agnė Šukštulytė.

Ji TV3 žiūrovams parodys, kaip pasigaminti trūkstamą baldą ar interjero detalę iš tų medžiagų, kurias galite rasti namie, kaip prikelti daiktus naujam gyvenimui, kaip pasigaminti – lengvai ir pigiai, kad ir rašomąjį stalą, o geriausi Lietuvos interjero dizaineriai ir jų darbai įkvėps atsinaujinti aplinką.

„Statybų TV“ skatins mąstyti ekologiškai – pagrindinis kūrėjų principas: kam išmesti, jei tu gali sumaniai rekonstruoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)