Kartu su LNK senbuviais – Rūta Mikelkevičiūte, Gintaru Deksniu, Rolandu Vilkončiumi, Ugne Skonsmanaite, Tomu Ališausku, Lina Kairyte, Žygimantu Stakėnu, Irūna Puzaraite, gimtadienio klipe filmavosi neseniai į LNK šeimą priimti radistai Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys, Gintarė Gurevičiūtė, Donatas Montvydas bei šio jubiliejinio sezono naujokai.

Prieš pat dvidešimtmečio iškilmes prie gausios LNK komandos prisijungė dar daugiau ryškiausių šalies televizijos asmenybių, tarp jų naujieji „Lietuvos balso“ mokytojai su scenos diva Rūta Ščiogolevaite bei Renata ir Deiviu Norvilais priešakyje, taip pat naujojo LNK serialo aktorių trio – „Auksinio scenos kryžiaus“ laimėtojos Toma Vaškevičiūtė ir Agnė Šataitė, tarptautinių festivalių laureatė Gintarė Latvėnaitė.

Kartu su ilgiausiai LNK eteryje rodoma laida – dvidešimtąjį sezoną skaičiuojančia „Nuo.. Iki“, septintąjį sezoną sėkmingai rodoma „Valanda su Rūta“, aštuntąjį sezoną pradedančia KK2, naująjį sezoną laukia specialios premjeros. Tai – naujas „Sekso ir miesto“ stiliumi sukamas serialas „Visi vyrai – kiaulės...“ ir „Lietuvos superšefas“, realybės šou ir kulinarinė receptų laida viename, kuriai diriguos prestižinės kulinarijos mokyklos „Le Cordon Bleu“ diplomo savininkas, velniškasis Liutauras Čeprackas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)