Žurnalistė Algimanta Žukauskienė, diktorės Regina Jokubauskaitė ir Laima Kybartienė – prieš 25-erius metus šios trys moterys buvo bene žinomiausi televizijos veidai. Su jomis užaugo ne viena karta, o žiūrovai dar ir šiandien pamena laikus, kuomet jos prie ekranų prikaustydavo visą Lietuvą.

Norintys tapti eterio veidais tuomet vienintelėje televizijoje Lietuvoje suvažiuodavo į ją iš visos Lietuvos ir šimtais eilėje stovėdavo televizijos koridoriuose. Į vieną diktoriaus vietą pretenduodavo po keliasdešimt ir dar daugiau žmonių. LNK gyvenimo būdo žurnalui „Nuo iki“ šios moterys sutiko atskleisti to meto žvaigždžių gyvenimo užkulisius ir papasakoti, ką jos mano apie šių laikų dievaičius...

Viena garsiausių Lietuvos žurnalisčių Algimanta Žukauskienė sako, kad dabartinės žvaigždės jai kelia siaubą. Moteris kvailiais vadina tuos, kurie vardan populiarumo ne tik viešina smulkiausias asmeninio gyvenimo detales, tačiau ir dirbtinai kuria skandalus. Jie baigia ištrinti ribą tarp privataus ir viešo gyvenimo. „Mūsų laikais buvo visai kitaip. Pamenu istoriją, kuomet žurnalistei buvo uždrausta rodytis ekrane tik todėl, kad dėl jos susimušė du vyrai. Nors ji pati buvo niekuo dėta“, - pasakos A.Žukauskienė.

„Nežinantys, kas yra garbė, orumas, neturintys vertybių“, – bruožus, kuriais gausiai apdovanota dažna lietuviškoji žvaigždutė, vardina Algimanta. Moteris sako, kad nepaisant jos darbo televizijoje, šiandieninis pramogų pasaulis jai – visiškai svetimas. Ji sako nesuprantanti, kaip galima vaikytis penkias klases baigusį, skandalais, o ne pasiekimais garsėjantį asmenį, ir skirti jam eterio laiką. Pasak garsios žurnalistės, tokius žmones – be talento, be mokslo, be moralės mes paverčiame siekiamybe. Todėl neverta stebėtis, kad jaunutės merginos keičia partnerius kaip kojines, o siekiamybė yra ne mokslas, profesija, bet suvilioti vyrą milijonierių... Anot A.Žukauskienės, pinigai tapo naująja religija, kitkas jau senokai nesvarbu.

Pirmosios televizijos žvaigždės apie darbą televizijoje ir aukas dėl karjeros jau šiandien, pirmadienį, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“, 19.19 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)