„Kai man reikėjo filmuotis naujojo šou pristatomuosiuose vaizdo klipuose, negalėjau nustoti juoktis. Jau senokai tokių linksmų dienų neturėjau. Kūrybinė grupė man vis keitė linksmas aprangas. Kai Londone buvo 30 laipsnių šilumos, turėjau dėvėti „baikerio” aprangą. Tai buvo tikras iššūkis, bet kai pamačiau save veidrodyje, negalėjau nustoti kvatoti. Labai didžiuojuosi šiuo nauju šou. Buvo tikrai sunku suspėti padaryti tai, ką suplanavome, tačiau sutikau be galo daug nuostabių žmonių, atradau nepakartojamų receptų ir mėgavausi kiekviena minute”, – savo mintimis apie šou dalijasi virtuvės virtuozas.

Glamūrinį Los Andželą TV6 žiūrovai pamatys visai kitokį – J. Oliveris parodys „Angelų miesto” tamsiąją pusę – narkotikai, gaujos ir prievarta. Tačiau tarp sutiktų blogybių virėjas susipažindins su bendruomenėmis, kurios turi kuo pasigirti, ypač savo tradiciniais patiekalais.
Tikram britui rūpės ir beveik kiekvieno berniuko svajonė – kaubojų gyvenimo ypatumai. Jamie lankysis laukiniuose vakaruose, praleis laiką rodeo, kops į kalnus ir miegos po atviru dangumi. Žinoma, gamins ir vietiniams kaubojams.

Didįjį Niujorką naujojo TV6 kulinarijos šou „Džeimis Oliveris Amerikoje” gerbėjai taip pat pažins kiek kitokį. Šį kartą šefas prabangius restoranus ir jaukias vietines kavinukes iškeis į šalį atvykusių emigrantų virtuvės paslaptis. Egiptiečių, perujiečių ir kinų virtuvę galimą paragauti čia pat – jų nelegalioje valgykloje, kuri įkūrta buto svetainėje.

Jamie sustos ir Luizianos valstijoje, susipažins su aligatorių medžiotoja ir jaukaus restorano savininku, kuris savo turtą prarado po ką tik praūžusio uragano. Kaip seksis Oliveriui padėti atstatyti nuostolius ir pasiruošti naujam užeigos atidarymui TV6 žiūrovai nuo lapkričio 14 dienos sužinos kiekvieną šeštadienį 13.00 val. O kur dar Arizona ir susitikimai su rezervate gyvenančiais indėnais bei varžybos su geriausiais barbekiu kepimo meistrais?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją