Galbūt todėl daugelį be galo nustebino žinia, kad po 14 metų santuokos pora nusprendė pasukti skirtingais keliais. Skyryboms dar nepasibaigus Ugnius pirmą kartą ryžosi sėstis prieš kameras ir atvirai prisipažinti, kokį sunkų laikotarpį jis šiuo metu išgyvena.

Ne aš skiriuosi, tai žmona mane tiesiog palieka“, - šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ pirmą kartą apie skyrybas atvirai prabils verslininkas.

Ugnius sako, kad tradicinis ramus šeimyninis gyvenimas jam netinka: „Aš galiu sau leisti daug daugiau nei eilinis lietuvis. Susikūriau tokį gyvenimą, kuriame manęs neriboja nei darbo valandos, nei pinigai, nei galimybės. Deja, Jurgitai buvo per daug mano laisvės.“

Ugnius patikina, kad jų šeimos neištiko žaibiškos skyrybos. „Tokį sprendimą žmonės priima tik tada, kai pasiekia visišką dugną, - sako jis. - Matyt mes nebuvome tvirta ir darni šeima, o metams bėgant su Jurgita tapome daugiau verslo partneriais nei pora. Meluoja tie pramogų pasaulio vyrai, kurie sako, kad jų darbas puikiai suderinamas su šeima. Tik laiko klausimas, kiek jų žmonos dar kęs naktinius negrįžimus ir kitų moterų jiems rodomą dėmesį. Ir mano santuokoje tai buvo pirma priežastis, dėl ko pradėjome pyktis. Mano gyvenime vakarėlių per naktis niekada netrūko, ir Jurgitai tai nepatiko“, - sako Ugnius.

Paradoksalu, šypsodamasis sako Ugnius, dauguma žmonių stengiasi tam, kad savo darbe ir gyvenime turėtų kuo daugiau laisvės, o jam jau reikia kažką daryti, kad ta nežabota laisvė galutinai nesugriautų gyvenimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)