Merginų dėmesio antplūdžio sulaukęs drovuolis paatviravo, kad niekada to dėmesio netrūkdavo, nors neneigia, kad jis akivaizdžiai padidėjo.

„Dainuoju nuo penkerių metų. O kai buvau pirmokas, mama mane nuvedė į LRT vaikų chorą, kur sutikau nuostabių mokytojų. Jie man davė puikius pagrindus“, – apie muzikinio kelio pradžią pasakoja Jonatanas. Vaikinas ne tik atlieka, bet ir kuria dainas, nors, kaip pats pasakoja, daugelis jų šiuo metu – labai prastos kokybės, tad artimiausiuose planuose yra svajonė visas jas perrašyti kokybiškai.

Nuo pat vaikystės, šalia dainavimo, svarbią vietą užima ir programavimas. „Viskas prasidėjo penktoje klasėje. Tiesiog pasinėriau į WAP, telefoninį pasaulį ir jis mane užbūrė savo įmantrumu“, – šyptelėja J. Kazlauskas.

Į projekto atranką atvykęs jaunuolis pasirodė itin drovus ir tikina, kad toks yra ir kasdieniame gyvenime: „Nors su draugais ir nesu drovus, tai labai atsispindi ant scenos ar su nepažįstamaisiais, – pasakoja dainininkas. – Šiaip labai greitai susipažįstu ir tada drovumas dingsta. Manau, kad jei keliausiu į tolimensnius etapus, mokytojai tą drovumą „išmuš“ iš manęs.“

Jis tikras, kad scenoje gali būti visoks: ir rimtas, ir narciziškas, ir itin energingas. „Stengsiuosi atsisikleisti dar labiau“, – šyptelėjo Jonatanas, išgirdęs klausimą, ar žada parodyti kitokį savo veidą. Vis tik ramioje ir lyriškoje muzikoje paskęstantis Jonatanas nenorėtų scenoje atlikti sunkiojo roko – tai vienintelis muzikos stilius, kuriame jis savęs neįsivaizduoja.

Visą gyvenimą apie šlovę ir žinomumą svajojęs vaikinas pasiryžęs užkariauti ne tik Lietuvos, bet ir Europos scenas: „Svajonė didelė, bet aš pasiryžęs sunkiai dirbti!“

Beje, Jonatanas – ne tik atlikėjas, jis kuria muziką. „Daugelis mano dainas įvertina labai gerai, nes į jas įdedu visą save, mintis, aistrą“, – pasakoja angliškai kuriantis J. Kazlauskas.

Vaikinas tiki, kad gali laimėti „X Faktorių“: „Žinau, kad bus nelengva, reikės labai stengtis, bet tai yra kelias įmano svajonę!“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)