„Kokia šlykštynė. Naudotis mano sunkia būsena... Aš kalbu apie Janutienę... Ne veltui jos laidos reitingai visai prasti. Žmonės supranta, kad ji šlykščiai meluoja. Tokias nesąmones kurti. Naudotis mano padėtimi ir žiauriai meluoti. Čia Janutienės stilius ir dar su Nako pagalba. Kam meluoti, kad mano teatro kolegos bijojo duoti parodymų policijai??? Kai kitą dieną visi davė parodymus.

Melas, kad aš buvau su kažkokia mergina. Tai Nako tendencinga melo teorija. Grynai dėl to, kad prieš pat įvyki su juo susipykau ir daviau į snukį. Janutienę sieja kažkokie šlykštūs draugystės ryšiai su Naku. Aš ją ir pasiunčiau dar iki nelaimingo įvykio velniop... Kuria savo melo teorijas. Naudojasi mano sunkia sveikata. Tokias bobas reikia kaip tarakonus traiškyti... Melas viskas. Nuo pradžių iki pabaigos..., – po televizijos eteryje parodytos žurnalistės Rūtos Janutienės laidos penktadienį savo socialinėje paskyroje rašė R. Boravskis.

Tik laidai „Raudonas kilimas“ atviro interviu metu aktorius ir režisierius atskleis, kas iš tikrųjų įvyko tą naktį, po kurios iškritęs iš penkto aukšto paniro į komą. Po sunkių traumų vos išgyvenęs aktorius atvirai papasakos apie patirtą skausmą ir pasidalins prisiminimais iš to vakaro, kuris negrįžtamai pakeitė jo gyvenimą. Galbūt tai nebuvo nelaimingas atsitikimas?

„Po spektaklio „Karalius nuogas“ likome pavakaroti. Neatsimenu to spektaklio, nieko neatsimenu... Sako, kad daug kas jau išėjo namo, o aš... Visi sako: „Ko tu ėjai į tą rūkyklą rūkyti, kada jau visi rūkėme salėje, ant scenos?“, – lemtingos nakties įvykius prisimins R. Boravskis. Vyras prisipažins, kad galbūt tai nebuvo nelaimingas atsitikimas. Gal kažkas norėjo, kad aktorius iškristų per langą? – Buvo pas mane ir prokuroras, ir tyrėja ligoninėje. Bet ikiteisminis tyrimas nutrauktas ar pristabdytas, nes aš nieko neatsimenu. Aš norėčiau prisiminti.“

Iki tos nakties R. Boravskis gyveno pilnavertį ir įdomų gyvenimą – kūrė vaidmenis teatre, lietuviškuose serialuose bei filmuose, pats režisavo spektaklius. Bene ryškiausias – Lorenso – vaidmuo TV3 serialuose „Nemylimi“, „Pasmerkti“, „Svetimi“ jam pelnė neregėtą populiarumą.
Vienas aktyviausių ir talentingiausių šių dienų aktorių itin jautraus interviu metu prisipažins dažnai savęs klausiantis, kodėl būtent jį ištiko tokia skaudi lemtis? „Kodėl aš? Kodėl man taip gyvenimas susipynė? Ką aš tokio blogo padariau? Gal aš tiek ir nusidėjau...“, – atvirą interviu pradės R. Boravskis.

Šįvakar aktorius tikins, norintis grįžti prie to, kas verčia jį šypsotis ir džiaugtis gyvenimu – vaidybos ir režisūros. Nors šiandien R. Boravskis vis dar silpnas, jam sunku kalbėti, bet jis jau sulaukė pirmo pasiūlymo pamėginti sugrįžti į filmavimo aikštelę – aktorius sukūrė vaidmenį naujame TV3 seriale „Šviesoforas“, kuris eteryje pasirodys jau kovo 13 dieną.

„Kada jau mane pakvietė filmuotis į Šviesoforą, tai jau buvo šventė, fantastika. Aš ten galėjau nesifilmuoti. Galėjau tiesiog sėdėti ir žiūrėti. Man tai buvo didžiausias vaistas“, – šįvakar laidoje prisipažins R. Boravskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (305)