Pažintį su J. Basanavičiaus gatvės linksmybėmis TV3 projekte „Šok su manimi“ išgarsėjusi E. Straleckaitė pradės matuodamasi akinius nuo saulės. Žavioji šokėja taip pat išbandys žaidimų automatus, ragaus garsiųjų Palangos vaflių, o galiausiai ryšis pasidaryti... tatuiruotę! Kokį piešinį išsirinks garsi šokėja?

„Man labai retai pavykdavo paatostogauti. Pernai baigiau profesionalios šokėjos karjerą, todėl ši vasara – šiek tiek laisvesnė. Ištisus keturiolika metų turėdavau vos po kelias dienas atostogų – treniruotės „surydavo“ visą laiką“, – TV3 žiūrovams atvirai sakys E. Straleckaitė.

J. Basanavičiaus gatvėje šokėjos lauks netikėtas ir labai malonus susitikimas su dainininku „Ventuku“ Juozu Butnoriumi. Prisiminę tuos laikus, kai drauge dalyvavo TV3 projekte „Šok su manimi“, jie minioje netgi sušoks džaivą.

„Daug kas sako, kad Palangoje perdaug triukšminga, kad nėra ką veikti. O man visur smagu. Aš ryte pabėgioju, išsimaudau jūroje, dieną deginuosi ir skaitau knygą paplūdimyje. Su šeima žaidžiame tinklinį, kortomis. O vakare galima ir pašėlti – juk visi populiariausi naktiniai klubai iš sostinės persikraustė į Palangą“, – atostogų dienotvarke dalinsis E. Straleckaitė, TV3 žiūrovams linkėdama: „Atostogaukite ir džiaukitės smėliu, jūra, debesuotu, vėjuotu, bet labai puikiu lietuvišku oru!“

Žvaigždžių nuotykiai ir linksmiausi namų vaizdeliai – jau šį trečiadienį 19.50 val. TV3 laidoje „Žiūrėk! Geras!“ su Džiugu Siaurusaičiu ir Dileta Meškaite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)