Tačiau laidos dalyviams pradėjus savo pasirodymus, A. Valinskas darėsi vis priekabesnis, o vakaras kulminaciją pasiekė per kauniečio dešimtos klasės moksleivio Juozapo Liaugaudo pasirodymą. Vaikinas dainoje klausė: „Lietuva, ar tau reikia manęs?“ A. Valinskas pasiūlė klausti kitaip: „Ar man reikia Lietuvos?“. Studijoje užvirė karšta diskusija patriotine tema. Visgi Seimo narys buvo dosnus dešimtokui – skyrė jam aukščiausią įvertinimą - dešimt balų. Tačiau tai J. Liaugaudui nepadėjo – į superfinalą vaikinas nepateko, mat jam pritrūko žiūrovų balsų.

Komisijos ir žiūrovų sprendimu pirmajame projekto finale į superfinalą pateko penki iš dešimties pasirodžiusių dalyvių: laimė šypsojosi šokių studijai „Alemanda“, akordeonistui Augustinui Rakauskui, cirko artistei Rūtai Kiverytei, dambreliu grojančiam Egidijui Daruliui ir šokėjų grupei „Time to show“.

Kaip ir dešimtokui Juozapui, šįkart nepasisekė ir mažajai Karolinai Misiuk, breiko šokėjų grupei „Brigantina“, ekstremaliesiems „Niat Nam“ federacijos atstovams ir Nemenčinės patriotui Mozei. Tačiau visi finale pasirodę dalyviai turės progą tobulėti ir savo talentą dar kartą pabandyti įrodyti naujajame LNK televizijos sezone – visi dešimt dalyvių gavo kvietimus į kitų metų projekto „2 minutės šlovės“ pusfinalius.

Lygiai tokios pat taisyklės galios ir antrajame projekto finale, kuris įvyks ateinantį sekmadienį, gegužės 30 d. Jame pasirodys dar dešimt atlikėjų: šokių studija „Coda“, cirko artistė Monika Pranaitytė, būgnininkė Erika Rodžiūtė, šokių studija „Coma“, instrumentų išradėjas Tomas Dobrovolskis, Aušrinė Niauraitė ir šuo Lordis, šokėjai Laura ir Ramūnas, lanksčiausias žmogus pasaulyje Kiros, fizikos mokytojas Arūnas Rasakevičius ir šokėjai iš Kauno „Double One“. Tik penki iš jų gaus kelialapį į superfinalą, kuriame paaiškės, kas pelnys pagrindinį prizą – 40 tūkstančių litų.

Antrasis „2 minutės šlovės“ finalas – sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)