Pats T. Tumosa apie sutapimą su J. Šeduikytės pasirodymu iš DELFI išgirdo pirmą kartą. „Rimtai? Toks pats pasirodymas ir net ta pati daina? O dieve, negi aš toks neišradingas!“, – pusiau juokais, pusiau susisielojęs atšovė superfinalininkas.

Paklaustas, kokie jausmai apėmė, kuomet skelbiant pirmą iškritusį dalyvį išgirdo savo vardą, T. Tumosa buvo atviras: „Jaučiausi gerai, bet Martynas pasakė ne tai, kad Thomas Tumosa užėmė trečią vietą! O „Pirmas šou PALIEKA Thomas...“ Ir tai nuskambėjo liūdnai. Aš atėjau su ta mintim, kad užimsiu trečią vietą ir laukiau šio momento.“

Vaikinas atskleidė, jog nors savo feisbuko paskyroje iškritęs ir ragino palaikyti M. Pundziūtę, tačiau Aleksą irgi palaikė: „Man labai patinka jo transformacija. Bet Monika... Ji mano pati geriausia draugė! Projekte mes, Jonatanas, Paulius ir Monika – esame draugai. O Monika buvo verta šios pergalės ir aš ją palaikiau.“

Nors T. Tumosos pasirodymai sukėlė tikras ovacijų audras, o komisija negailėjo komplimentų bei pagyrų, tačiau vaikinas vis tik iškrito pirmas ir jam tai – puikiausiai suprantama. „Taip jau buvo nuspręsta. Tas vienas superfinalinis pasirodymas – nieko nepasako. Finalas tebuvo pasirodymas su kitais drabužiais, nes žiūrovai savo nuomonę turėjo jau iki tol. Jau visiems buvo aišku, kad aš užimsiu trečią vietą, o aš garbingai išėjau“, – kodėl susilaukė mažiausiai žiūrovų palaikymo paaiškino Thomas.

Paklaustas, ar neplanuoja kitąmet vėl dalyvauti projekte – vaikinas atkirto kategorišką „ne“. „Vien dėl to, jog aš jausiuos taip, lyg man trūktų dėmesio...“, – sakė jis. Thomas jau yra dalyvavęs „X Faktoriuje“, kur su vaikinų grupe „Penktadienis“ nesulaukė tokios sėkmės, kaip šįkart.

Prie DELFI pokalbio su Thomu Tumosa netrukus prisijungė ir pati projekto laimėtoja. Paklausus, kokie tolesni dalyvių planai, T. Tumosa atsakingai pareiškė, jog nori gerai išlaikyti egzaminus ir įstoti į valstybės finansuojamą studijų vietą, o M. Pundziūtė linksmai pridūrė, kad jų planuose – išlaikyti projekte užsimezgusią draugystę.

Nedaugeliui žinoma, jog Thomą į kiekvieną transliaciją atlydėdavo jo širdies draugė, kuri stengėsi likti nepastebėta žiniasklaidos. Vaikinas atskleidė, kad pora kartu jau yra apie vienerius metus ir juokaudamas perdavė žinutę mylimajai: „Ji yra pati nuostabiausia, geriausia ir protingiausia mergina pasaulyje. Aš tave labai myliu, su praėjusia Valentino diena, Julija.“

Daugiau akimirkų iš „X Faktoriaus“ dūzgių:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)