„Soriukas“ – taip jis vadinsis Lietuvoje ir garantuos, kad nieko panašaus iki šiol nesate matę.

„Tai – aukščiausios kokybės šou. Visą lietuviško šou procesą deriname su JAV prodiuseriais. Mes nuolat ryšyje su Los Andželu. Reikalavimai – amerikietiški. Gražios merginos, raumeningi vaikinai, namas su baseinu. Seksualumas, veiksmas, juokas – garantuotas.

Šylant orams su „Soriuku“ atšils ir visas LNK eteris“, - sako lietuvišką šou versiją kuriantis prodiuserių kompanijos „Be tabu ir Ko“ vadovas Saulius Bartkus.

„Soriukas!“ – tai išgirs kiekvienas, kam nepavyko pasimatymas. Jeigu jūsų neprajuokins laidos dalyviai, tai linksmas požiūris į pasimatymus – tikrai.

„Soriukas“ – tai formatas, kuriame viskas paremta pirmu įspūdžiu. Dvi vienišos merginos (arba vyrukai) įsikuria name. Prie durų eina vaikinai (kitu atveju – merginos) ir bando per apsaugos kamerą paaiškinti, kodėl juos reikėtų įsileisti. Merginos nusprendžia, juos įsileisti ar atsisakyti draugijos. Iš šešių vyrukų, ištroškusių pažinčių, keturi patenka į namą. Žiūrovams parodomi filmukai apie visus keturis pretendentus, o paskui merginos pasako „Soriukas!“ dar dviem, remdamosi tik savo antruoju įspūdžiu. Ir tik tuomet abu vyrukai ir dvi merginos eina į pasimatymus, ir vėl dvi merginos, nuo kurių laida prasidėjo, pasako „Soriukas!“ dar vienam. Dabar likusios merginos eina į du pasimatymus su kiekvienu iš likusių dviejų vyrukų ir atsisveikina su dar vienu.

„Laidos gale laukia staigmena - meilės trikampis - dvi merginos ir vaikinas! Štai tada ir prasideda linksmiausi dalykai. Ir šou nebūtinai turi pasibaigti vestuvėmis ar pasimatymu vienai nakčiai. Jei laidos dalyvis bus labai pasipūtęs, gali likti prie suskilusios geldos“, - sako S. Bartkus.

Amerikietiškąją laidos versiją veda žinoma komikė Iliza Shlesinger, laimėjusi to paties kanalo šou „Last Comic Standing“. Iliza neslepia, kad laidoje netrūksta net peštynių ir dramatiškų kivirčų. „Mačiau, kaip viena mergina trenkė antausį vaikinui. Tai nebuvo protingas žingsnis, bet tas vyras buvo vienas nepatraukliausių mano kada sutiktų vyriškių, tiek išvaizdos, tiek būdo prasme. Jis elgėsi siaubingai įžūliai ir tikrai to nusipelnė. Dar viena mergina neteko proto, kai patrauklus vaikinas pasakė jai „Soriukas!“, - atvirauja „Excused“ vedėja.

Ką turėtų žinoti norintys sėkmingai sudalyvauti laidoje „Soriukas“? – JAV spauda paklausė laidos vedėjos. „Žmonės, dalyvaujantys pasimatymų šou, nenori žinoti, kad esat nekaltas. Tai, žinoma, puiku, bet verčia jaustis nejaukiai. Taigi, nuslėpkit šį faktą. Ir neverkit bent per pirmą pasimatymą. Galėsit pažliumbti per antrąjį ar per vestuves“, - kvatojasi amerikietiško „Soriuko“ vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)