Antradienio popietę „Compensa“ koncertų salėje įvykęs devintasis „Žvaigždžių duetų“ filmavimas buvo kiek kitoks nei visi ligi šiol buvę. Šįkart ant scenos poros žengė ne dviese, bet trise. Kartu poros galėjo pasiimti ir vieną kviestinį svečią, kuris paaiškėdavo tik pasirodymo pabaigoje.

Štai, kartu su Tadu Rimgaila ir jo scenos partnere Samanta Tina ar scenos sukinėjosi ir uždainavo žavioji Liucina Rimgailė. Paslapties iki pat pasirodymo galo išlaikyti nepavyko, mat juodas Liucinos perukas tiesiog nuskriejo jai nuo galvos vos įpusėjus.

T. ir L. Rimgailos

Tiesa, tai buvo ir L. Rimgailės debiutas – iki šiol, jos pačios žodžiais, ji niekuomet nėra dainavusi.

Bene didžiausiu netikėtumu tapo Beatos Nicholson ir „Dviejų Donatų“ pasirodymas – jie uždainavo kartu su scenos grandu Kastyčiu Kerbedžiu. Ketveriukė užtraukė dainą „Dėl tavęs galiu“.

B. Nicholson, „Du Donatai“, K. Kerbedis

„Labai džiaugiamės, kad Kastytis sutiko ateiti“, – sakė B. Nicholson.

Visai neseniai K. Kerbedis turėjo problemų su klientais – nepasirodė vienoje šventėje, kurios žvaigžde turėjo tapti ir taip sugadino 80-metei jubiliatei gimtadienio puotą. Renginį organizavęs Tomas Grigaitis atvirame laiške žiniasklaidai svarstė, jog, greičiausiai, K. Kerbedis neatvyko dėl to, jog buvo pavartojęs alkoholio.

Tiesa, pats K. Kerbedis DELFI paaiškino, jog susirgo plaučių uždegimu. Plačiau apie tai skaitykite čia.

Scenoje pasirodė ir naujokų pora Orestas ir Džilda Vaigauskai iš Kauno. Juos įkūnija Aistis Mickevičius ir Ineta Stasiulytė.

I. Stasiulytė ir A. Mickevičius

Tačiau tuo netikėtumai nesibaigė. Simonos Nainės ir Žygio Stakėno pasirodymui akomponavo stipruolis, Lietuvos tarzanu pramintas Andrius Pauliukevičius. Jei manote, jog Andrius ant scenos tik puikavosi raumenimis – klystate. Uždainavo ir jis!

Simona Nainė, Andrius Pauliukevičius ir Žygimantas Stakėnas

Šįvakar įspūdinga choreografija išsiskyrė Katažina Zvonkuvienė, Šarūnas Kirdeikis ir jiems talkinęs dainininkas Jurgis Bruzga. Trijulė sudainavo Michaelo Jacksono dainą „Smooth Criminal“, kurią lydėjo vizitine kortele tapusių M. Jacksono šokių judesių atkartojimas.
Katažina Zvonkuvienė, Šarūnas Kirdeikis

Netrukus ant scenos žengė ir Vaida Genytė su partneriu Jonu Kalėda. Kviestinis poros svečias - televizijos laidų vedėjas Giedrius Leškevičius.

Giedrius Leškevičius, Vaida Genytė ir Jonas Kalėda

Paskutiniai pasirodė projekto lyderiai Radži ir Donata Gutauskienė-Laisva. Jiedu ant scenos žengė kartu su Vytautu Šiškausku. Trijulės daina sulaukė didžiausio pasisekimo tarp susirinkusių žiūrovų – visos dainos metu aidėjo pritariamieji plojimai.
Radži, D. Gutauskienė-Laisva, V. Šiškauskas

Be jokios abejonės, kaip ir kas kartą – netrūko intrigų. R. Ščiogolevaitė pareiškė, jog Radži turėtų labiau pasistengti būdamas ant scenos.

Tiesa, pats atlikėjas buvo kitokios nuomonės ir pašaipiai paklausė: „O kam stengtis, kai man ir taip išeina?“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)