Sekmadienį projekte poros savo pasirodymus rengė skirtingų šalių tema – buvo ir Prancūzija, ir Japonija, ir Graikija, Rusija, ir Amerika, ir Lietuva.

Mediumą švenčiantis LNK šou įgauna pagreitį – poros vis geriau šoka techniškai, didėja greitis, o šuoliukai tampa vis geresni.

Komisija daugiausiai balų davė Vaidai Genytei ir Tomui Katukevičiui , o mažiausiai – naujokams Justinui Lapatinskui ir Živilei Atkočiūnienei.

Žiūrovai daugiausiai balsų skyrė Aido ir Katerinos porai. Visą laidą Aidas ir Katerina buvo paskutinieji žiūrovų lentelėje, bet po įspūdingo pasirodymo, kuriame šoko ne tik jie patys, bet ir dvi Aido mokinės japonės, pora iš karto šovė į turnyrinės žiūrovų balsavimo lentelės viršų.

Susumavus žiūrovų ir komisijos vertinimus, dviejose paskutinėse vietose liko Justino Lapatinsko ir Živilės Atkočiūnienės bei Andriaus Butkaus ir Alisos Miškovskos poros. Galutinį balsą tarė komisija. Vienbalsiai iš dviejų porų komisija pasirinko Andriaus ir Alisos duetą, o ant ledo, arba, ties sakant, be ledo liko Justino Lapatinsko ir Živilės Atkočiūnienės pora.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (642)