Ir Rainys, ir Nainys sutartinai kartoja, esą projektui ruošėsi visą vasarą, treniravosi taip pat intensyviai, kaip kitos jau dalyvavimą pradėjusios poros, tad nėra ko „laužytis“ – metas startuoti „iš pagrindų“ ir pagaliau parodyti tai, ką išmoko. Abi naujokų poros rytoj per tiesioginę „Šok su manimi“ transliaciją debiutuos su šokiu ča ča.

„Dėl asmeninių priežasčių į projektą pasiprašiau ateiti vėliau, dėl to neturiu teisės naudotis išimtinėmis teisėmis į neliečiamybę, nepatogu prieš kitus dalyvius. Pastaruosius tris mėnesius kasdien repetavome po šešias septynias valandas. Atėjo laikas atsiskaityti už nuveiktą darbą. Žinau, kad man ir Milanai tas tris minutes šokių aikštelėje bus linksma. Tikiuosi, kad žmonėms prie TV3 ekranų bus linksma taip pat, jiems išspaus šypseną“, – gera nuotaika ir pozityviomis emocijomis jau rytoj žada užkrėsti M. Rainys.

Tą patį kartoja diskžokėjas Jonas: „Kam mums ta neliečiamybė? Vasarą dirbom, ruošėmės, nenorime išeiti ir pašokti šiaip. Jei jau sutikom dalyvauti, tai varžysimės nuo pat pirmojo pasirodymo ant parketo. Geriau iškart pasitikrinti savo galimybes. Tegu teisėjai vertina, o žiūrovai balsuoja. Na, išbalsuos po premjeros, tai išbalsuos...“ – vienas kitą papildo J. Nainys ir J. Žemaitytė.

Kol naujokai „aiškinasi santykius“ viešoje erdvėje, senbuvių poros ruošia po trečią šokį – tango arba džaivo ritmai sušildys, gundys ir vilios „Šok su manimi“ žiūrovus.

Rytoj komisijos kėdes, be pirmininko Jurijaus Smorigino ir Jūratės Norvaišienės, užims TV3 situacijų komedijos „Motina ir sūnus“ aktorius Vaidotas Martinaitis bei Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas ir sportinių šokių klubo „Ratuto“ treneris Virgilijus Visockas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)