Laimėtojas D. Meškauskas juokavo, kad šokių projektas jam buvo savotiška kalbų mokykla. „Šorenos didžiausias pliusas, kad ji išmoko lietuviškai, o aš rusiškai jau pradedu suprasti“, - sakė D. Meškauskas. Pora tikino, kad buvo tvirti ir neabejojo savo pergale. Tiesa, kur išleis sąžiningai uždirbtus 10 000 eurų, tikino dar nežiną.

D. Meškauskui tai jau antras laimėtas šokių projektas - prieš dvejus metus jis su partnere Joana Bartaškiene laimėjo per LTV rodytą "Lietuvos šokių dešimtuką". Dar ankstesniame šios laidos sezone liko antras, bet laimėjo gyvenimo prizą - partnerės Rūtos Ščiogolevaitės meilę.

Visos trys į finalą pakliuvusios poros savaip buvo vertos pergalės: Šorena ir D. Meškauskas – už fantastišką šokio techniką, L. Mikalauskas ir G. Slausgalvienė – už artistiškumą, o G. Ivanauskas ir J. Žemaitytė – už nuoseklų stilingumą.

Už kiekvieną balsavo dešimtys tūkstančių gerbėjų. Daugelio dalyvių nuostabai, žiūrovai finale balsuoti pradėjo jau transliacijos pradžioje. Favoritai visą laiką keitėsi: iš pradžių pirmavo G. Ivanauskas, vėliau lyderystę perėmė Šorena ir išlaikė ją iki pabaigos. Iš viso gauta 249 tūkst. žiūrovų balsų.

Į finalo transliaciją valandą vėlavo vienas pretendentų į pergalę L. Mikalauskas. Jis prisipažino į televiziją, stipriai viršydamas greitį, su policijos pagalba per rekordinį laiką atlėkęs po spektaklio premjeros Kaune. Astronominiu greičiu persirengęs ir nusigrimavęs, jis, paskutinis iš finalininkų, spėjo pasirodyti ant parketo ir žiūrovai liko neįtarę, kiek nervų jam ir partnerei kainavo ši „kalėdinė teleportacija“.

Komisija paskutinį kartą aptarė porų pasirodymus, bet šį kartą buvo atleisti nuo priedermės kilnoti balų lenteles. Jurijus Smoriginas, jausdamas, kad ilgai neteks, stengėsi iki valios atsikandžioti su šou vedėju Vytautu Šapranausku. Buvo galima išvysti bene įspūdingiausius projekto pasirodymus – I. Valinskienės ir Andriaus Butkaus „Žydės ir vokiečių karininko romaną“ bei G. Ivanausko ir J. Žemaitytės „Robotukų popuri“.

Žiūrovai ir ištikimi šokių gerbėjai galėjo išvysti iš projekto senokai pasitraukusius ar trumpai jame pabuvusius dalyvius: Nijolę Pareigytę, Vidą Blekaitį, Jolantą Uspackich, Arvydą Duonėlą bei DELFI skaitytojų išrinktą Jurgį Jurevičių.

Projekto finalą, nepaisant švenčių, studijoje stebėjo daugybė žmonių. Tarp publikos buvo galima išvysti „Mis Lietuvą“ Gabrielę Martirosianaitę, šokti nesirengė salėje įsitaisęs Justinas Jankevičus, šokius stebėjo prie projekto prisidėjusi choreografė Andželika Cholina, Gyčio palaikyti atvyko dainininkas Mantas Jankavičius su žmona Ieva, salėje buvo prodiuseris Justinas Milušauskas, jam kompaniją palaikė buvusi žmona Justė su dukra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją