Šeštadienį tiesioginėje transliacijoje per TV3 paaiškėjo šokių maratono laimėtojai. Paskelbus, kad pergalę nuskynė M. Rainys su partnere Milana, šis pirmiausiai padėkojo žiūrovams už tai, kad jie visada gausiai balsavo už jų porą. M. Rainys džiaugiasi, kad iš pradžių turėjo 3,5 tūkst. gerbėjų, o dabar būrys išaugo iki 70 tūkst., bet TV žiūrovai niekuomet nepalikdavo poros paskutinėje vietoje.

Vos nuo nugalėtojų pakylos nulipęs M. Rainys DELFI ir susirinkusiems žurnalistams sakė sunkiai tikintis savo pergale. M. Rainys žurnalistams prasitarė, kad tai, jog dirba toje pačioje televizijoje, kuri organizuoja šį projektą, jam labiau kenkė, nei padėjo siekiant saldžios pergalės, mat kolegos nuo pat projekto pradžios netikėjo, kad Mindaugas galėtų išplėšti pirmą vietą.

„Mumis niekas netikėjo, todėl man buvo dar sunkiau dėl to", - sakė laimėtojas, kuris ketina šią pergalę atšvęsti kaip reikiant.

Tuo tarpu jo partnerė Milana pirmiausiai skirs daugiau laiko dukrelei, nes suskaičiavo, kad su M. Rainiu per visą šokių projektą praleido daugiau, nei 950 valandų - tiek porai prireikė dirbti, kad finale būtent jų rankose atsidurtų nugalėtojų statulėlė. Bet pastangos atsipirko - jų rankose didysis prizas.

Kaip dalinsis solidų prizą - 10 tūkstančių eurų, pora sakė dar nesvarstę.

Finale žiūrovai lėmė tokį rezultatą:

I vieta - M.Rainys ir M.Jašinskytė-Pankevičienė
II vieta - J. Nainys ir J. Žemaitytė
III vieta - J. Butnorius ir K. Voropaj
IV vieta - M. Štakėnaitė ir D. Meškauskas

DELFI skaitytojai transliacijos pabaigoje manė, kad labiausiai pergalės verti M. Štakėnaitė ir D. Meškauskas. Jovani ir Justina - antrosios vietos, trečiosios - J. Butnorius su K. Voropaj, o ketvirtosios - M. Rainys ir M. Jašinskytė-Pankevičienė.

Pirmos vietos laimėtojui atiteko 10 tūkstančių eurų prizas, trečiosios vietos laimėtojai pelnė 5 tūkst. litų vertės čekį apsipirkti viename iš prekybos centrų, antrosios - 10 tūkst. litų čekį. Visos poros apdovanotos rėmėjų įsteigtais prizais. Pirmųjų trijų vietų laimėtojams įteiktos statulėlės - auksinė, sidabro ir bronzos.


Porų ketvertukas – Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas bei Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj – aplink save subūrę daugiausia gerbėjų ir palaikymo grupes, tad didžioji „Šok su manimi“ finalo kova buvo kupina įtampos ir jaudulio. Kad žiūrovams nebuvo lengva išrinkti geriausius, rodė ir galutiniai rezultatai - tarp pirmosios ir antrosios vietos laimėtojų skirtumas vos pora tūkstančių skambučių.

Didžiojo „Šok su manimi“ finalo komisijos naujovės - TV ir radijo laidų vedėjas Aistis Mickevičius, aktorius Dominykas Vaitiekūnas. Jie gerokai praskaidrino transliaciją nuotaikingomis improvizacijomis, įsijautę į Vydo Ir Nerimanto personažus.

Tiesa, nei vienas komisijos narys šįkart neturėjo lemiamo balso - tik patariamąjį. Projekto baigtį nulėmė tik televizijos žiūrovai tik jie sprendė, kurie labiausiai stengėsi projekte.

Dar gerokai prieš transliaciją užkulisiai virė: čia buvo matyti ne tik besijaudinantys dėl savo likimo šokėjai, bet ir projektą seniausiai palikę buvę dalyviai. Visi jie ruošėsi finalinei, pačiai svarbiausiai transliacijai.

Ne kritikavo, o dėkojo

Kaip ir pridera paskutinei laidai, joje liejosi ne pyktis ar pagieža, o padėkos žodžiai. J. Jurkutė-Širvaitė dėkojo J. Norvaišienei, V. Šapranauskas - J. Smoriginui, J. Smoriginas - projekto prodiuserei Neringai Kavaliauskienei. Jūratė Norvaišienė dėkojo Vydui, o Vydas - Jovaniui. Padėkas vainikavo bučiniai. Kitaip nei visada, J. Smoriginas smarkiai nesikandžiojo, su niekuo nesiginčijo ir neįžeidė.
Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Jūratė Norvaišienė

Vytautas Šapranauskas ir Jurijus Smoriginas

Gausus palaikytojų būrys

Paskutinėje laidoje pasirodė viešumos pastaruoju metu privengianti Karina Jeremian-Daniškevičienė, publikoje Jovaniui plojo „Zip fm" komanda. Užkulisiuose savo favoritams, buvusiems kolegoms per petį tapšnojo buvę projekto dalyviai. Kai kurie jų pasirodė ir šventinėje laidoje.
Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius

Kaip ir pridera finalui, čia buvo ne tik puikiai nusiteikę transliacijos dalyviai, bet ir patys geriausi šokiai - visos poros atliko pačius stipriausius savo numerius. Pavyzdžiui, Jovani vėl virto taip J. Smorigino išsvajota moterimi. Matytu vaizdu sužavėtas D. Vaitiekūnas pasidžiaugė, kad Jovanis primena kažką tarp Ingos Valinskienės ir Manto Petruškevičiaus.

O J. Butnorius paskutinį savo šokį sušoko ore - su partnere Katerina prikabintas specialiu lynu.

M. Štakėnaitė su D. Meškausku paruošė dramatizmu trykštančius šiuolaikinius šokius.

M. Rainys su Milana atliko savo kultinį čiabuvių numerį.

DELFI galerijoje - akimirkos iš finalo transliacijos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2399)