Komisijos kėdėse šį šeštadienį sėdės trys žinomos ir žavios damos: dainininkė ir seimūnė Donalda Meiželytė, šokio specialistė, Klaipėdos universiteto docentė Bronelė Švitrienė ir ponia Kristina Brazauskienė. Ji su visais TV3 žiūrovais pasidalins prisiminimais, kaip mėgdavusi šokti valsą kartu su savo buvusiu vyru prezidentu Algirdu Mykolu Brazausku ne tik ištaiginguose pokyliuose, tačiau ir būdami vieni namuose.

Penkias savaites projekto dalyviai buvo atidžiai stebimi medikų, jiems nuolat atliekami tyrimai, o kilus įtarimų buvo pradedamas nuodugnesnis tyrimas.

Vedėjas Mindaugas Stasiulis vienam projekto dalyvių dar pradžioje ištarė: „Projektą turite palikti tučtuojau. Visiems laikams. Mūsų taisyklės jūsų atveju – žiaurios ir negailestingos. Tokie dalykai – tai nesąžininga konkurencija ir, aišku, nesąžiningas požiūris į save. Tai paskutinis ir lemiamas žodis. Viskas“, – tokiais netikėtais žodžiais vakarą pradės M. Stasiulis.

Kokie pažeidimai buvo padaryti? Kuris dalyvis prasikalto ir ką apie tai kalbės „Šok ir lieknėk“ lyderiai ir autsaideriai?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)