Pasirodo, krepšininkas Simas Jasaitis ir jo širdies draugė Oksana Pikul jau palnuoja šeimą! Sumaniusi išbandyti, ar labiausiai žurnalistų linksniuojamos poros santykiai yra rimti, laidos vedėja paklausė: „Ar kalbate apie vaikus?“. Oksanos ir Simo atsakymas tiesiog sudrebino studiją: „Taip. Vienas norime berniuko, kitas – mergaitės, – neslėpė grupės „Olialia pupytės“ narė. – Simas būtų pirmasis krepšininkas, išėjęs tėvystės atostogų, nes aš dėl šeimos mesti karjeros neketinu“, – pridūrė mergina.

Tiesa, dažnai krepšininkų žmonos lieka savo vyrų šešėlyje. „Kartais pagalvodavau – kas turėtų atsitikti, kad jis nebežaistų?“ – prisipažino Eurelijaus Žukausko žmona Jolanta, kuri su aštuonių mėnesių sūnumi važiavo net į speiguotą Rusijos kraštą paskui savo vyrą.

„Jeigu žmona gali uždirbti tiek kiek vyras, tai ji gali eiti dirbti“, – samprotavo krepšininkas Jonas Mačiulis, tris mėnesius besigydantis traumą ir pripažįstantis, kad kartais, jam žiūrint, kaip lošia tautiečiai, norisi pašokus bėgti padėti: „Atrodo, kad be tavęs pasaulis sustos.“

„Mūsų laikais šeima visada buvo žemiau už krepšinį”, – teigė legendinis krepšininkas Sergejus Jovaiša. Jis atskleis, kaip į krepšinį įnikę vyrai net neįtardami pakliūna ne tik į „merginų-barakudų“, bet ir į „barakudų“ draugų pinkles.

O kaip krepšininkai atsipalaiduoja? „Kiek jiems ten reikia...“ – prisimins pripažintas žurnalistas Vidas Mačiulis, pasaulį išmaišęs su legendiniu „Žalgiriu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją