Pirmasis naujosios rubrikos filmas - smagi komedija „Meilės įkaitai“ su Meg Ryan ir Matthew Brodericku, pasakojanti apie susikomplikavusią situaciją tarp palikto astronomo, jo buvusios merginos, naujojo jos draugo ir to draugo buvusiosios.

Artimiausiais šeštadieniais TV1 žiūrovai išvys „Auksiniam gaubliui“ nominuotą filmą „Ispangliška“ su Adamu Sandleriu ir nuotaikingą komediją „Šv.Triniano mokykla 2. Direktorės aukso legenda“ su Rupertu Everettu ir Colinu Firthu.

„Oskaro“ laureatę Goldie Hawn žiūrovai pamatys TV1 komedijoje „Įsibrovėlė“, pasakojančioje apie žavią pardavėją, nusprendusią atkeršyti vyriškiui už vienos nakties romaną, o dviejų „Oskarų“ laureatą Michaelį Douglasą – komedijoje „Amerikos prezidentas“ apie galingiausios valstybės vadovo bėdas dėl romano su žavinga moterimi.

Kitais šeštadienio vakarais žiūrovų laukia nuotaikinga istorija su Adamu Sandleriu „Kietas tėtušis“ ir linksmosios „Specialiosios agentės“ apie keturias moksleives, kurias dėl unikalių sugebėjimų meluoti, apgaudinėti ir muštis FTB nusamdė slaptai misijai.

Jimo Carrey gerbėjai išvys jį komedijoje „Nuotykiai su Diku ir Džeine“: Dikas Harperis tik ką sužinojo apie savo paaukštinimą, todėl bemat leido žmonai mesti darbą, tačiau jo paaukštinimas truko tik vieną dieną, o naujo viceprezidento užduotis buvo tik viena - per šešiasdešimt tiesioginio eterio sekundžių pranešti apie korporacijos bankrotą. Tačiau Jimas nebūtų neprilygstamasis Jimas Carrey, jei jo filmų istorijos nesibaigtų laimingai.

TV1 kasdien 21 val. rodo gerą filmą. Šią poziciją labiausiai pamėgo kanalo žiūrovai. Pirmadieniais 21 val. jūsų laukia rusų kino vakaras, ketvirtadieniais ir penktadieniais – detektyvai, šeštadieniais – komedijos, sekmadieniais – romantinės vokiečių melodramos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją