Eterio šviesą ši kriminalinė drama išvydo vos šių metų vasarį, Amerikoje, o serialo startas Lietuvoje – jau gruodžio 12-ąją per TV3.

Aktorius Jasonas Clarke‘as yra puikiai pažįstamas kino teatrų lankytojams iš tokių filmų kaip „Volstrytas: pinigai niekada nemiega“, „Visuomenės priešai“, „Mirties lenktynės“ ir kitų. Šįkart pagrindinis „Čikagos kodekso“ herojus Jarekas Visockis yra vienas kiečiausių Čikagos policininkų, užsidegusių išvalyti miesto gatves nuo smurto ir korupcijos.

Jis niekaip negali surasti savęs verto partnerio, vis mėgina išsiaiškinti savo brolio žudikus ir, nors yra susižadėjęs, vis dar galvoja apie savo buvusią žmoną.

Be Jasono Clarke‘o, seriale „Čikagos kodeksas“ pasirodantys kiti aktoriai taip pat bus pažįstami TV3 žiūrovams: Mattas Lauria vaidino serialuose „Lūpdažių džiunglės“ ir „Vilko bilietas“, Toddas Williamsas – „CSI: kriminalistai“ ir „CSI: Majamis“, Billy Lushas – serialuose „Kastlas“, „CSI: kriminalistai“, o Phillipas Edwardas Van Learas ir Cynthia Kaye McWilliams – seriale „Kalėjimo bėgliai“.

Visos policininkų darbo procedūros „Čikagos kodekse“ – kaip ant delno: žiūrovas iki smulkmenų susipažįsta su miesto policijos departamento veikla, kovos su politikų korupcija strategijomis ir informacijos išgavimo būdais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją