Yanet Garcia išgarsėjo visame pasaulyje, kai TMZ ir „Playboy“ ją pavadino „mergina, dėl kurios norisi žiūrėti orų prognozę“. 25 metų gražuolė sulaukė nemažai kalbų bei pagyrų, kai „Televisa Monterry“ naujienų laidoje pasirodė segėdama trumputėlį kūno spalvos sijoną ir pilvo nedengiančią bei krūtinę pabrėžiančią palaidinę. Dabar merginos gerbėjai sprendžia itin rimtą klausimą, ar kartais jų numylėtinė nepasitobulino užpakaliuko.

38-erių modelis, aktorė ir televizijos žvaigždė Jill Nicolini televizijos žiūrovus džiugina ir pranešdama orų prognozes. Beje, ši moteriškų formų gražuolė ne tik pelnė ne vieno grožio konkurso laurus, bet ir įsiamžino vyriškai auditorijai skirto žurnalo „PlayBoy“ puslapiuose.

Iš Filipinų kilusi Elita Loresca – dar viena eterio mergaitė, kurios žiūrovai laukia labiau nei orų prognozių. Ši gražuolė – ne tik patraukliai atrodo televizoriaus ekrane už ką buvo tituluota „Seksuliausia Amerikos Naujienų laidos mergina“, bet ir įgijo meteorologės diplomą Misisipėje. Šiuo metu ji dirba Los Andžele.

Puerto Riko gražuolė Jackie Guerrido orų mergaitės amplua debiutavo ispaniškame eteryje, laidoje „Prabusk, Amerika!“. Prieš tai ji dirbo radijuje. Užsienio žiniasklaida juokauja, kad televizija ją pasikvietė supratusi, kad Jackie – per daug graži, kad tūnotų uždaryta radijo studijoje.

Šviesiaplaukė Ariane Brondier orų prognozes praneša prancūsų kalba. Ji – ne tik orų mergaitė, bet ir ne vienos televizijos laidos vedėja, be to – ją dažnai kviečia tapti įvairių laidų viešnia, dažniausiai ji sulaukia kvietimų iš muzikinių projektų.

Honolulu užaugusi Maria Quiban – ne tik žavi, bet ir humoro jausmo nestokojanti orų pranešėja. Žurnalistės diplomą Havajų universitete įgijusi Maria televizijoje – ne naujokė. Čia ji išbandė daugybę amplua. Beje, kinas jai – taip pat ne svetima sritis.

Sugey Abrego orus pranešinėja vietinėje Meksikos televizijoje. Ji – viena iš nedaugelio šiame sąraše pateiktų merginų, kuri neturi nei žurnalistės, nei meteorologės išsilavinimo. Vis dėlto panašu, kad tai jos populiarumui netrukdo.

Šviesiaplaukė Jackie Johnson kas vakarą apie gerus ar blogus orus pasakoja Los Andželo gyventojams. Ji – ne tik eterio gražuolė, Jackie gali pasigirti Pietų Alabamos universiteto meteorologijos diplomu, negana to – yra ir diplomuota žurnalistė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)