39-erių Donalda visiems buvo pažįstama kaip renginių vedėja, dainų autorė ir atlikėja, tačiau nuo 2008-ųjų jos biografiją papildė netikėtas įrašas: „Seimo narė“. Ketverius metus šou pasaulyje moters nebematėme – tik per naujienų laidas.

Ankstyvą rytmetį limuzinu vykdama į „Dainuok mano dainą“ rezidenciją sostinės „Belmonte“, Donalda susimąstė. „Kur geriau sėdėti: Seime ar limuzine? Seime geriau todėl, kad ten dirbdama, liaudiškai tariant, į galvą daug košės prisikroviau – daug ko išmokau, įsigilinau į valstybės procesus. O limuzine – lengvabūdiškos nuotaikos. Sėdžiu ir mąstau: kaip dabar faina, visi smagiai pabūsim. Čia juk to ir susirinkome“.

Donalda tikina, kad prieš porą metų, kai baigėsi jos kadencija Seime, bėdų dėl darbo nekilo. „Tą pačią dieną, kai tik prisiekė naujasis Seimas, jau sulaukiau iškart dviejų užsakymų koncertuoti. Supratau, kad žmonės manęs pasiilgo tokios, kaip anksčiau: ugningosios Doncės. Tad į šou pasaulį sugrįžau labai lengvai“.

Pirmojoje „Dainuok mano dainą“ serijoje išvysime ir išgirsime gyvo garso grupės „Rondo“ dainų koncertą. Donalda pasirinko dainą „Tu palauk, sustok“.

„Šią dainą prieš kelis dešimtmečius parašiau vos per penkias minutes. Iškart gimė ir muzika, ir žodžiai. Taip nutinka labai retai, bet taip lengvai gimusios dainos paprastai ir tampa superhitais. Tą dieną mane aplankė mūza, nes pervedė vėluojantį atlyginimą iš Filharmonijos, kur dirbome su grupe“, - pasakoja „Rondo“ siela Aleksandras Ivanauskas.

Donalda kvatoja: „Taip! Geriausios dainos gimsta tada, kai kūrėjas gauna pinigų. Jei rimtai, tai manau, kad kūrinys „Tu palauk, sustok“ tinka prie mano temperamento. Tik vienas dalykas: daina skirta moterims. Dainuosiu meilės žodžius merginoms. Kai kam gali kilti įvairių minčių. Bet tikiu, kad mūsų laisvoje ir demokratiškoje šalyje viskas bus gerai“, - panašiomis į politikų frazėmis kalba moteris.

„Dainuok mano dainą“ – realybės šou, kuriame devyni garsūs dainininkai kas savaitę dainuos vieni kitų žinomiausias ir visos Lietuvos pamiltas dainas.

Nuotaikingas ir įspūdingai perdainuotų hitų vakaras „Dainuok mano dainą“ su Donalda ir kitomis žvaigždėmis – šeštadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)