Balandžio 15 dieną garsi atlikėja švęs 62-ąjį gimtadienį. Tačiau tai ne vienintelė proga apie ją kalbėti būtent dabar. Prieš metus A. Pugačiova nusprendė nutraukti savo solinę karjerą ir kasdienį gyvenimą skirti išsvajotam poilsiui.

„Aš tokia laiminga, kad nieko neveikiu. Taip ramu, apie nieką negalvoju, stebiu atgimstančią gamtą, laukiu tuoj pražydėsiančių gėlių. Ir viduje nejaučiu jokio nerimo. Man viso to labai trūko. O dabar jaučiuosi puikiai. Aš – ilsiuosi“, – su šypsena veide apie pasikeitimus gyvenime kalba dainininkė.

Šia proga, balandžio 15 ir 17 dienomis PBK eteryje skambės puikiai žinomos A. Pugačiovos dainos, liesis gera nuotaika, o pati primadona prisimins savo auksinius metus scenoje bei pasidalins su žiūrovais ateities planais.

Šventinis maratonas prasidės jau šį penktadienį – 21:05 val. naujoji muzikinio šou „Respublikos paveldo“ laida bus skirta dainininkei, kompozitorei, prodiuserei, scenarijų autorei ir aktorei A. Pugačiovai. Laidoje nuskambės dešimt jau muzikos aukso fondo dalimi tapusių atlikėjos kūrinių, kuriuos atliks populiarūs dainininkai ir grupės: Valerijus Meladze, Filipas Kirkorovas, Kristina Orbakaitė, Aleksandras Buinovas, Jelena Vajenga, Markas Tišmanas, Tina Karol ir grupės „Tokio“ bei „Džuk Boks“.

Tuo tarpu Ala papasakos įdomias istorijas apie tai, kaip gimė jos dainos, įvertins naujovišką jų atlikimą ir, žinoma, pati su malonumu atliks kelias dainas.

Pasveikinę A. Pugačiovą su gimtadieniu ir paskanavę šventinio torto, nekantriai lauksime sekmadienio, nes nuo 15:20 val. PBK žiūrovų dėmesį prikaustys šventinis koncertas „Ala Pugačiova. Rinktinės dainos“. O iš karto po jo – premjera – filmas „Ala Pugačiova. Gyvenimas šou pasibaigus“.

„Rinktinės dainos“ – tai unikalus gyvo garso A. Pugačiovos koncertas, 1998 metais pelnęs didžiulį pasisekimą. Tuo metu šis miuziklas buvo prilygintas Stingo, Tinos Turner ir Eltono Džono rengiamiems grandioziniams šou. Koncerto metu primadonos atliekamos dainos susilieja viena su kita, sukurdamos nesibaigiančios istorijos spektaklį.

Bene didžiausio žiūrovų dėmesio šį savaitgalį vertas biografinis filmas apie A. Pugačiovos muzikinę karjerą ir asmenines patirtis „Gyvenimas šou pasibaigus“. Kaip klostosi žinomiausios Rusijos estrados dainininkės gyvenimas po to, kai 2010-ųjų pavasarį ji oficialiai pareiškė baigianti koncertinę veiklą? Kaip bėga jos dienos? Kuo ji užsiima ir apie ką svajoja? Apie tai PBK žiūrovams papasakos pati Ala ir jos artimieji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją