Tokiems pokyčiams Sashą Song paskatino TV3 realių pokyčių laida „Grožio mėnuo“, kur žinomo vyro išvaizda pasirūpino profesionalūs grožio specialistai, sporto treneriai ir stilistai, rašoma televizijos išplatintame pranešime spaudai.

„Pradėjau sveikai gyventi, sveikai maitintis, atsisakiau alkoholio. Pradėjau puoselėti savo sielą, tai nusprendžiau puoselėti ir savo kūną“, – priežastį, kodėl sutiko dalyvauti šiame projekte, šeštadienio rytą žiūrovams atskleis atlikėjas.

Pokyčių laidoje garsus dainininkas tikins, kad žinomas žmogus turi atrodyti gerai, tačiau pats prisipažins niekada gyvenime nesilankęs pas grožio specialistus: „Niekada gyvenime nedariau jokių procedūrų, kas susiję su oda, bet manau, kad atlikėjas turi gerai atrodyti. Tuo ne tik moterys turi domėtis, bet ir vyrai, nes technologijos eina į priekį ir tikrai reikia tuo pasinaudoti. Keistis labai svarbu, galu gale, kad neatsibostum pačiam sau ir žmonėms.“

Laidoje dainininkas bus itin atviras. Jis atskleis didžiausią savo kompleksą – plikimą – ir pagaliau ryšis jo atsikratyti.

„Aš visada turėjau plaukų, vaikystėje mano plaukai buvo ilgi... Nekompleksuoju dėl to, susitaikiau su tuo, bet man tiesiog patinka plaukai“, – šypsodamasis kalbės vyras.

Televizijos žiūrovai išvys, kaip žinomam atlikėjui buvo atlikta PRP plazmoliftingo procedūra, kuri padeda sustabdyti plikimą ir skatina naujų plaukų augimą. Šios procedūros metu lazerio specialistė Gražina Meilutienė, buvo paimtas Sasha Song kraujas ir suleistas tiesiai į galvos odą.

Dainininkas atskleidė, kad šią procedūrą reikės kartoti dar kelis kartus, kad būtų matomas akivaizdus rezultatas.

„Gal po kokių kelių mėnesių mane žiūrovai pamatys su ilgais plaukais?“, – šypsodamasis laidoje kalbės Sasha Song.

Televizijos žiūrovai dainininko išvaizdos pokyčius pamatys jau šeštadienio rytą 9.30 val. per TV3.

Naujo realių pokyčių projekto žiūrovai išvys net aštuonių šalies įžymybių išvaizdos ir stiliaus pokyčius. Garsenybių aštuntukas visą mėnesį, kol jiems bus atliekamos grožio procedūros, savo potyrius ir emocijas pasakos tiesiai į kamerą, lyg ji būtų geriausias draugas. Tad televizijos žiūrovai išgirs atvirus žinomų žmonių pasakojimus apie tai, ką jie nori patobulinti savo išvaizdoje ir kaip jiems sekėsi to pasiekti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)