Visą vakarą mus džiugins geriausių Lietuvos pokštininkų anekdotai, kurių taikiklyje – šventės, o Kalėdų proga visus komikų uždirbtus pinigus mūsų humoristai su didžiausiu malonumu paaukos Vilniaus benamių gyvūnų globos namams „Lesė“.

„Aš net dabar apie tą laidą galvodamas šypasausi. Iš tiesų šventės ir laidos metu pas mus buvo tik pati, pati pačiausia nuotaika. Viską patys pamatysite: ir ant dviejų kojų vaikštančius bei su likusiomis dviem letenėlėmis plojančius benamius šuniukus, ir kaip mano seni geri kolegos bando išsisukti nuo kebliausių klausimų, ir kokį saldų kerštą esame paruošę komisijos nariams“, - pasakojo vienas iš laidos dalyvių, komikas Raimondas Šilanskas.

Norite artimuosius nustebinti naujais pokštais? Norite pamatyti kokias pragaro kančias iškęs laidos metu profesionaliai lūpas čiaupti išmokusi „Prajuokink Mane“ komisija? Kuris iš laidos svečių – komikų „Lesei“ surinks daugiausia pinigų? Ir kaip seksis publiką juokinti „Lesės“ augintiniams šuniukams?

Visa tai jau šį Kalėdų vakarą – 19.00 val., per linksmiausią Kalėdinį kanalą – BTV !

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)