Pirmieji pasirodymus pradėjo bene skandalingiausia projekto pora – Radžis Aleksandrovičius ir Donata Gutauskienė-Laisva. Romantišką dainą atlikęs duetas ilgokai klausėsi komisijos vertinimų. Tiesa, kai kurie vertinimai papiktino Laisvą. Prieš kelias laidas jiedu pasirodymo vizualumą stengėsi išpildyti dekoracijomis ir tai užkliuvo komisijai, esą tai atitraukė dėmesį ir užgožė jų pasirodymą.

Šį kartą jiedu dainą atliko ramiai, be jokių šou elementų. Tai vėl nepatiko komisijai, esą kažko trūko ir pasirodymas buvo neišpildytas. Tai nepatiko Laisvai ir ši, atsiminusi ankstesnius komentarus, rėžė komisijai, kad jiems patiems nebeaišku, kaip įtikti.

Radžis Aleksandrovičius ir Donata Gutauskienė-Laisva

Po pasirodymo šventiškai nusiteikę „Radistai“ pateikė iššūkį D. Gutauskienei. Šie liepė jai paskambinti į vieną viešbutį Vilniuje ir pabandyti Radžiui užsakyti nemokamą nakvynę vien dėl to, kad jis yra žinomas.

Pokalbio su viešbučio registracijoje dirbančiu vaikinu metu Laisva ne tik stengėsi įtikinti, kad Radžis – „aukščiausio lygio žvaigždė, kuris šiuo metu dalyvauja „Žvaigždžių duetuose“, todėl jam tikrai priklausytų ši privilegija“, bet ir bandė išpešti kuo geresnes sąlygas.

„Žinote, Radžis yra žvaigždė, todėl jis turi tam tikrų reikalavimų. Pavyzdžiui, ar būtų galima jam patiekti juodųjų ikrų?“ – pradėjo vardyti Laisva. „Radistai“ buvo paruošę visą sąrašą reikalavimų, ko neva norėtų Radžis. Deja, viešbučio registratūroje dirbantis vaikinas negalėjo pažadėti, kad viešbučio kambaryje Radžiui bus paruoštas muzikinis centras su jūros ošimo įrašu.

Laisvai pasidomėjus, ar R. Aleksandrovičius viešbutyje galėtų apsistoti nemokamai, vaikinas kitame telefono laido gale patikino, kad net pasaulinėms garsenybėms nesuteikia tokios galimybės, tad Radžiui tokios išimties nebus.

„Radistų“ į kampą įspraustai Laisvai nepavyko pamaloninti Radžio ir užsakyti jam nemokamą savaitgalį prabangiame Vilniaus viešbutyje.

„Žvaigždžių duetai“ pateiks ir daugiau staigmenų. Telefoninio skambučio iššūkį jie pateiks ir vienam iš „Dviejų Donatų“ , kurie projekte dalyvauja kartu su Beata Nicholson. Donatui teko skambinti į piceriją ir užsakyti picą su nesūriais ančiuviais, vegetarišku parmos kumpiu ir šviežiais smidrais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (377)