„Nustebusi esu tuo, jog mano komandoje yra tiek vyrukų! Tyliai svajojau, kad turėčiau fainai dainuojantį vaikinuką komandoje. O turiu net keletą! – džiaugiasi R. Ščiogolevaitė. – Tik buvo gaila, kai nė vienas neatsisuko gerai dainavusiai merginai. Bet reiškia, jog kažko pritrūko. Ko? Neaišku. Viskas visai kitaip atrodo, kai nematai atlikėjo.“ O paklausta, kodėl, jos nuomone, būtent vaikinai renkasi ją – Rūta tik gūžteli pečiais.

R. Ščiogolevaitė įsitikinusi, jog labai daug lemia atlikėjo pasirinkta daina. Jos nuomone, labai svarbu, kad kūrinys atskleistų balso privalumus ir paslėptų minusus. Visgi ji pripažįsta, kad užsienietiškos dainos dažniausiai geriau atskleidžia vokalines galimybes. O ką pati Rūta pažada savo mokiniams? „Dėmesį“, – lakoniškai atsako LNK muzikinio projekto mokytoja.

„Lietuvos balso“ dalyviai jau ruošia kovinę amuniciją dvikovoms ir nokautams rugpjūčio 17, 18 ir 20 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)