Kiečiausia mokytojų komanda – Rūta Ščiogolevaitė, Donatas Montvydas, Aleksandras Ivanauskas-Fara bei Deivis ir Renata pirmą kartą susitiks su savo mokiniais – geriausiais balsais, kurie bandys užkariauti visos Lietuvos širdis.

„Lietuvos balso“ pora Deivis ir Renata, likus vos kelioms valandoms iki pirmojo filmavimo dalijasi įspūdžiais: „Labai laukiame dalyvių pasirodymo, nekantraujame. Visi mokytojai – mes, Rūta, Aleksandras ir Donatas – jaudinamės ne mažiau, nei dalyviai.“

Ar nesusipyks pora ir sugebės priimti bendrą sprendimą? „Bet kokiu atveju aš esu kaklas. Mes pasitarsim, o aš nuspręsiu – juokiasi Renata. – O jei rimtai, manau, nesipešim. Mūsų nuomonės daugeliu klausimų sutampa.“ 

„Tebūnie. Leisiu tau būti kaklu. Bet vis vien žmogus galvoja galva“, – geros nuotaikos prieš filmavimą nestokoja Deivis.

Daugiau nei šimtas talentų atvyko iš net iš 24 Lietuvos miestų: Vilniaus, Panevėžio, Mažeikių, Kauno, Šiaulių, Visagino, Klaipėdos, Kaišiadorių, Kelmės, Alytaus, Ignalinos, Birštono, Druskininkų, Plungės, Rumšiškių, Ukmergės, Tauragės, Utenos, Akmenės, Šilalės, Vilkaviškio, Kupiškio, Širvintų, Marijampolės. Taip pat talentai iš Ispanijos, Olandijos, Anglijos, Latvijos, Graikijos ir Norvegijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)