Su Asta Baukute pasirodęs R. Kirilkinas užkulisiuose nepaleido iš rankų mažojo savo draugo.

„Tiesiog negaliu jo palikti. Nežinau, koks yra jausmas būti tėvu, bet čia kažkas panašaus. Apskritai nelabai palieku jį vieną, bet jis puikiai adaptuojasi prie žmonių, su visais bendrauja. Noriu nuo pat mažens jį pripratinti prie tokio gyvenimo būdo, nes taip jau bus – mes visur keliausime“, – DELFI pasakojo atlikėjas.

Ruslanas Kirilkinas

Pasidomėjus, kaip sekasi dirbti su A. Baukute, R. Kirilkinas pasakojo, kad labai džiaugiasi gavęs tokią partnerę: „Su A. Baukute labai įdomu. Net negaliu to pavadinti darbu, tai tokia mokykla man. Aš sau labai pavydžiu, kad likimas ar burtai lėmė, kad ji yra mano gyvenime bent jau šiuo laikotarpiu, kol mus sies duetai.

Aš tikiuosi iš jos labai daug išmokti. Manau, kad aktoriniai pradmenys reikalingi kiekvienam dainuojančiam žmogui. Man labai įdomu būti su ja kartu ir kalbėti ne tik apie sceninius ir aktorinius niuansus, bet ir kaip su žmogumi apie dainavimą, nes šis žmogus tikrai turi patirties ir su manim ja dalijasi.“

Projekto akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)