„Aš negaliu į ją žiūrėti“, - mostelėjusi ranka į Katažinos pusę netikėtai prabilo aktorė Inga Norkutė. „Aš juk irgi ne medinė“, - po šių žodžių aktorė pravirko, o dėl staiga įsismarkavusio kūkčiojimo vos galėjo tęsti savo mintį toliau. Nors žiūrovai neretai išvysta televizijos ekrane susigraudinusius atlikėjus, tačiau šį kartą ašaros buvo kitokios. „Aš nesuprantu, kas darosi“, - slėpdama veidą bandė nusiraminti aktorė.

Pati Katažina pravirko dar tebeskambant paskutiniams dainos akordams, o I. Norkutės reakcija ją pravirkdė dar kartą. Panašu, kad Valentino dienos proga poros atlikta daina „Jei tiki“ sugrąžino I. Norkutei ypač emocionalius prisiminimus. „Katažina, tai buvo labai jautru, tai man kai ką priminė“, - po šių žodžių raudanti I. Norkutė užsikniaubė ant stalo ir toliau kalbėti nebepajėgė.

Dėl tokio stipraus jausmų proveržio sutriko net ir laidos vedėjai Inga Jankauskaitė bei Mantas Stonkus. „Ko tu ten sėdi kaip molis, ko nieko nedarai?“ – paklausė M. Stonkus komisijos nario Stano, sėdinčio šalia I. Norkutės. „Kartais žmogui tiesiog reikia leisti išsikalbėti“, - atsakė Stano. Aktorei nutilus jis mėgino tęsti komentarus pats, tačiau jį greitai nutraukė visų bandymai nuraminti I. Norkutę.

Ką tokio scenoje pademonstravo Katažina ir Š. Kirdeikis? Ar porai pavyks išlaikyti savo pozicijas ir neiškristi antrojo išlikimo vakaro metu? Visi atsakymai ir ypač jausmingi Valentino dienos pasirodymai – jau šį sekmadienį, 19.30 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)