Eteryje skambėjo hito „Yesterday“ interpretacija iš serialo „Choras“ (Glee), daina iš filmo „Armagedonas“, Manto Jankavičiaus daina „Laisvi drugeliai“ iš to paties pavadinimo spektaklio, kūrinys iš serialo „Draugai“. Grupės „Biplan“ daina „Amore“, skambėjusi filme „Valentinas vienas“, bendram pasirodymui suvienijo visus chorus, o solo užtraukė „Chorų karų“ komisijos vyrai – Vytautas Lukočius ir Vitalijus Cololo.

Dėl pergalės kovėsi 4 chorai: Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras, Eglės Jakštytės Utenos miesto „Laimės“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vedamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, ir Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, kuriam „diriguoja“ Arno Švilpausko „Daumantų kapela“.

Savo pasirodymą projekte baigė dainininkė E. Jakštytė ir Utenos miesto choras.

Dėl „Chorų karų“ į muzikinę sceną vieninteliam specialiam pasirodymui grįžo legendinės lietuviškos popgrupės „Mango“ lyderė Rima Petrauskytė. Ji uždainavo su grupės „Mochito“ merginomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)