Nors mergina susibičiuliavo tiek su delfinais, tiek su kitais projekto dalyviais, intuicija I. Kazlauskaitei sufleravo įvairius scenarijus. „Iš tikrųjų esu realistė – dalyviai visi yra labai stiprūs, kiekvienas čia atiduoda visą savo širdį. Aš tiesiog mėgavausi kiekviena akimirka. Žinoma, būtų labai skaudu ir liūdna, jei tektų atsisveikinti, bet visus variantus esu priėmusi ir jiems pasiruošusi“, – su šypsena atsakė ji Marijui Žiedui, bandžiusiam iškvosti apie tikrąjį nusiteikimą paskutinio pasirodymo metu.

I. Kazlauskaitė spinduliavo ypatingą džiaugsmą dalyvaudama projekte bei turėdama galimybę pažinti delfinus iš arčiau. Mergina ne kartą yra vadinusi juos likimo dovana ir gyvenimo stebuklu, laiminga buvo ir jos mama Liveta Kazlauskienė, sakydama, kad projekto metu dukra tapo ramesnė, pavyko užglaistyti moterų santykiuose atsiradusią krizę.

Projektas sparčiai artėja prie kulminacijos – jau šį penktadienį 18.45 LRT televizijos žiūrovai sužinos, kurie trys dalyviai patenka į finalą, o pagrindinis nugalėtojas ir jam atiteksiantis prizas paaiškės jau kitą savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)