Tiesa, 4 244 258 litų dydžio prizą jam teks dalintis su danu ir norvegu – kiekvienas gaus po 1 414 752 litų. Centrinis loterijos kompiuteris rodo, kad lietuvis laimingą bilietą pirko Zibalų miestelio parduotuvėje, Širvintų rajone, trečiadienio popietę.

Susisiekus su loterijos atstovais paaiškėjo, kad laimėtojas į organizatorius dar nesikreipė. „Paprastai didelę sumą laimėjęs žmogus iš karto nesikreipia. Yra buvę atvejų, kad kreipiasi greitai, bet pasitaiko, kad kreipiasi tik po kelių savaičių. Žmonėms galbūt reikia su ta mintimi susitaikyti“, – DELFI kalbėjo  „Vikingų loto“ žaidimus organizuojančios įmonės „Olifėja“ atstovė Asta Buitkutė.

Dėl piniginių prizų kreiptis į organizatorius galima per 60 dienų. Laimėtojui atitenka visa laimėta suma – jokių mokesčių valstybei mokėti nereikia. „Visi pinigai tiesiai į kišenę“, – sakė loterijos atstovė.

Paskutinį kartą didysis prizas Lietuvoje buvo laimėtas šių metų kovą. Tąkart 2 102 378 Lt kartu su suomiu, norvegu ir dviem danais pasidalino buvusi virėja iš Jurbarko.

2011 metais pusšešto milijono litų laimėjo ūkininkai iš Panevėžio rajono. Panevėžyje, parduotuvėje „Norfa“ pirktas bilietas loterijos laimėtojų sąskaitą praturtino 5 mln. 533 tūkst. 314 litų. Tų pačių metų rudenį sėkmė netikėtai aplankė ir 73 metų klaipėdietę – ji laimėjo 1,5 mln. litų

1999 metų gruodį „Teleloto“ Tūkstantmečio aukso puodu pavadintą piniginį prizą (3,14 mln. litų) laimėjo jauna šeima iš Vilniaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)