57 metų buhalterė Birutė teigia, kad geriausias vaistas nuo senėjimo – vandenilio peroksido gėrimas.

Moteris sako, kad nuo 2010 metų nebegeria vaistų nuo skydliaukės bei priduria, kad norint laimingai sulaukti senatvės pirmiausia reikia suderinti maistą.

„Reikia valgyti mėsą su daržovėmis ir nebereikės jokių vaistų nuo kraujospūdžio. Reikia skystinti kraują – gerti vandenilio peroksidą bei vartoti druską. Mano senelis tepė sviestą ant duonos ir barstė druską, gyveno 84 metus“, - laidoje sakys Birutė.

53 metų Irena Januškevičiūtė teigia, kad jos panacėja – molis, kurį ji geria. Moteris sako, kad prieš 20 metų turėjo problemų su dantimis, tačiau tradiciniai vaistai negalėjo padėti, tada Irena atrado molį.

Irena sako, kad viename kaime aptiko tikrus molio klodus, kadangi šalimais buvo kasamas šulinys. Su drauge išsikasė ne vieną kilogramą, saulėje išsidžiovino bei molį, maišytą su vandeniu, gėrė pusmetį, po kurio susitvarkė ne tik dantys, bet ir kaulai. Molio gėrimą studijoje išbandė ir laidos vedėja Asta Stašaitytė–Masalskienė.

Dabar Irena molį geria kai užsimano bei džiaugiasi sveikais sąnariais bei visu kūnu. Kitas Irenos atrastas sveikatingumo būdas – badavimas.

2008 metais ji pabandė badauti, be maisto moteris išbuvo 38 dienas.
Kita laidos dalyvė Jūratė Aleškevičiūtė – lektorė, kuri moko žmones atstatyti regėjimą natūraliai, atsisakant akinių. Moteris ilgą laiką dirbo optikos salonuose, matuodavo regėjimą ir suprato, kad ji žmonėms parduoda protezus, kad jiems to nereikia.

Žmogaus rega priklauso nuo daugelio dalykų: ateisi tirtis pavalgęs ar alkanas, įsitempęs ar atsipalaidavęs. Medikai skuba pripažinti senatvinį regėjimą visiems, virš 40 metų žmonėms, tačiau gal jam to net nereikia. Jūratė mano, kad mokyti įgūdžių reikia nuo mokyklos, todėl ji važinėja po visą Lietuvą bei moko vaikus.

Jūratė pratimais padeda ne tik sustiprinti akies raumenis, bet ir smegenyse esančią regos zoną. Yra trys pagrindiniai gero regėjimo įpročiai, kuriuos moteris pristatys laidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)