Šiuo metu grandiozinius koncertus didžiosiose šalies arenose rengiantis dainininkas pasakos, kad tas amžius, kuomet reikėtų verstis per galvą dėl populiarumo jau baigėsi, o dabar labiausiai džiugina tai, kad jis visai netrukus taps dvynukų seneliu.

K. Kerbedis pasakos – dar visai neseniai jis netgi buvo paprašęs visų žiniasklaidos priemonių, kad apie jį niekas nerašytų ir nekviestų į jokias TV laidas. „Buvau padaręs tai, ko daugelis tikriausiai net neišdrįstų – 4–5 metams buvau naglai dingęs. Netgi skambinau į visus radijus, televizijas ir pasakiau, kad mane išimtų. Nemanau, kad per daug sau leidau – man taip reikėjo“, – pasakos K. Kerbedis.

Charizmatiškasis daugybės žinomų lietuviškų hitų atlikėjas laidoje atskleis, kad jis visai kitaip supranta žinomumą ir jam visai nereikia, kad kasdien apie jį rašytų. „Man, ir ypač tokiame amžiuje, nebereikia būti portaline žvaigžde“, – rėš dainininkas.

Žiūrovai turės unikalią galimybę išvysti K. Kerbedžio koncerto užkulisius, kur jis atskleis daugybę intriguojančių dalykų apie savo koncertinį turą „Mano balsas“ ir papasakos apie kiekvieną jam svarbią turo dalį – nuo dizainerio Seržo Gandžumiano kurtų kostiumų iki įspūdingos scenografijos.

Tačiau pasakodamas apie savo mylimiausią veiklą – muziką, Kastytis atskleis, jog šiuo metu jo širdį bene labiausiai džiugina asmeninė laimė – atlikėjas netrukus taps dvynukų seneliu. Beje, dvynių K. Kerbedžio šeimoje itin daug – jis turi sesę dvynę bei brolius dvynius.

„Aš pagaliau būsiu senelis – ir dvynukų! Sakėm su Kerbedienė, kad jeigu ką – pavogsim, parsivešim, auginsim“, – juokdamasis emocijų neslėps K. Kerbedis, kurio netrukus tėvu tapsiantis sūnus gyvena Didžiojoje Britanijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)