Vienas pirmųjų prie „Supermiesto“ komandos prisijungė renginių organizatorius ir laidų vedėjas Jogaila Morkūnas. Po dviejų metų pertraukos į televiziją grįžtantis Jogaila į pergalę ves sostinės komandą.

„Esu trečios kartos vilnietis, dievinu Vilnių. Nekenčiu kaimo, turėjau sodybą, ačiū Dievui, sudegė. Toliausiai, kiek važiuoju nuo Vilniaus – tai į oro uostą“, - juokiasi J. Morkūnas.

Pasak Jogailos, jis nori parodyti, koks puikus Vilnius yra su jo žmonėmis, kultūros gyvenimu ir pramogų verslu.

Jogaila turi atsakymą, ir kodėl vilniečiai vangiai balsuoja TV projektuose, dažniausiai geriausiųjų titulus atiduodami Klaipėdai, Kaunui ar kitiems mažesniems miestams. „Vilniečiai stengiasi semtis gyvenimo koncertų salėse, muziejuose, gatvėse, gyvai, o ne žiūrėdami televiziją. Kad Vilnius nieko nelaimi, tai fenomenas, prasilenkiantis su logika. Gal šįkart taip nebus?“, - klausia Jogaila.

Vilniaus miesto kapitonas atviras – į televiziją jis grįžta po dviejų metų, pailsėjęs ir pasisėmęs naujų minčių, fantazijų, gal net pasiilgtas žiūrovų.

„Būna laikas sustoti, padaryti pauzę. Gerai, kad tai suvokiu. Televizija – mano laisvalaikis, ne darbas, ne pajamų šaltinis. Todėl tai turi būti malonumas. Tikiu, kad „Supermiestas“ bus malonus laisvalaikis. Puikus laisvalaikis man ir puikus laisvalaikis žiūrovams“, - sako Vilnių į pergalę vesiantis Jogaila Morkūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)