Šįsyk trys prodiuserinės kompanijos suvienijo savo jėgas ir ketina žiūrovus priblokšti dar nematyto masto reginiu. Tą užtikrino prodiuseris Laurynas Šeškus.

Kaip spaudos konferencijos metu pasakojo prodiuseris, E. Jakilaitis politikus visuomet eteryje kalbindavo rimtomis temomis, "Dviračio šou" - ironizuodavo tam tikrus jų poelgius ar būdo bruožus. "Auksiniuose kiaušiniuose" šios dvi koncepcijos bus sujungtos.

Tai, kad E. Jakilaitis taps "Auksinių kiaušinių" vedėju, išaiškėjo tuomet, kai į spaudos konferenciją susirinkę Vytautas Šerėnas, Gintaras Ruplėnas, Haroldas Mackevičius, Laurynas Šeškus ir pats E. Jakilaitis išbandė aukso spalva dažytų kiaušinių tvirtumą. E. Jakilaičio margutis pasirodė buvęs kiečiausias.

Pasiteiravus, ar E. Jakilaičio aukso spalvos margutis - medinis, žurnalistas nesileido į kalbas.

"Auksinių kiaušinių" pristatymas surengtas kulinariniame lofte "Čiop čiop", kur prie stilingos virtuvės stalo V. Šerėnas kepė kiaušinienę su svogūnais. H. Mackevičius paaiškino, jog tai - tradicinis V. Šerėno kaimo sodyboje gaminamas patiekalas.

Renginį iš "Forum Palace" LNK transliuos tiesiogiai balandžio pirmąją.

Už "Auksinių kiaušinių" pretendentus balsuoti bus galima interneto naujienų portaluose. Seimo narių "Auksinių kiaušinių" kūrėjai taip pat prašys balsuoti už savo kolegas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)