Kaip DELFI pasakojo Agnetos tėvas Česlovas Gabalis, jo dukra su dainavimu iki šiol neturėjo nieko bendro.

"Muzikos mokyklos nelankė, nebent namuose dainuodavo ant taburetės. Jos balsas, matyt, bus paveldėtas genais", - sakė dainininkas Č. Gabalis.

Agneta Gabalytė dirba prodiusere kūrybos namuose „Elitaz“ ir sako per pastaruosius penkerius metus sulaukusi daug pasiūlymų dalyvauti įvairiuose muzikiniuose šou, bet vis atsisakydavo.

„Mečiau muzikos mokyklą, nesirinkau mamos ir tėčio karjeros kelio, studijavau anglų kalbą, dirbau, o muziką pasilikau tik širdyje. Ir šį kartą, kai sulaukiau prodiuserių skambučio, iš karto pasakiau, kad jokiu būdu. Bet paskui pakalbėjome su mama ir nusprendėme – kodėl gi ne? Gal per daug užsisėdėjome dviese namuose?“ – sako Agneta.

„Agneta subrendo. Ji visą laiką bėgo nuo muzikos, ir aš jos neverčiau nei dainuoti, nei muzikuoti. Bet ji turi gabumų. Reikia juos lavinti, reikia dar daug muzikos matematikos išmokti. Mes pradėjome repetuoti ir man tai patinka. Tik nežinau, kaip mes vienoje scenoje išsiteksime abi tokios energingos“, - juokiasi Rosita Čivilytė.

Pasak Rositos, ji su virpuliu laukia „Žvaigždžių duetų“ premjeros. „Ir aš pasiilgau televizijos projektų, ir su dukra labai įdomu dainuoti. Tai bus įdomus mudviejų muzikinis bendradarbiavimas“, - sako Rosita Čivilytė.

Naktines Katažinos ašaras nušluostė kvietimas į septintuosius į „Žvaigždžių duetus“

Žiūrovus savo šokiais sužavėjusi dainininkė Katažina, laimėjusi šokių konkursą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ ir toliau džiugins LNK žiūrovus. Dainininkė pakviesta dalyvauti septintajame LNK „Žvaigždžių duetų“ sezone „Istorija prasideda iš naujo“, kurį ves Natalija Bunkė ir Andrius Butkus.

„Tikėjausi kvietimo į „Žvaigždžių duetus“, - prisipažįsta Katažina – Bet vis tiek buvo staigmena, kai suskambo prodiuserių skambutis. Labai laukiu projekto pradžios, nes jis pagaliau užpildys tuštumą, atsiradusią po šokių konkurso pabaigos“.

Mergina sako, kad pasibaigus intensyvioms šokių repeticijoms, nugrimzdo į lengvą depresiją. „Vakar vakare eilinį kartą pažiūrėjau šokių video, apsiverkiau. Tikiuosi, kad ruošimasis „Žvaigždžių duetams“ padarys galą naktiniams pasikūkčiojimams“.

Ant didžiausias šalies garsenybes sutraukiančio populiariausio muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ scenos Katažina scenos žengs su grupe „Pop ladies“ – Oksana Pikul ir Liepa Mondeikaite. Natalija Bunkė prie jų neprisidės, mat tapo laidos vedėja.

Kol kas savo partnerio „Žvaigždžių duetuose“ Katažina neatskleidžia. „Iš karto „Duetų“ organizatoriams pasakiau, kad man nereikia lengvo varianto. Noriu tą žmogų mokyti ir džiaugtis, klausydama, kaip tobulėja“, - sako vokalo mokytojos specialybę turinti dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)