Kritiniu momentu, paskatinusiu paauglį griebtis permainų, tapo svarstyklių ekrane pamatyti skaičiai: 94 kilogramai. „Dažnai valgydavau tai, kas visiems vaikams skanu, bet nėra sveika – picas, traškučius, kebabus ir panašiai“, – prisipažįsta Dominykas.

Dabar, kai paauglio svoris stabiliai laikosi ties 60 kg riba, vaikinas nuolat sulaukia komplimentų ir net tapo pavyzdžiu savo bendraamžiams. Vis dėl to, ne kūno pokyčiai dvylikamečiui svarbiausi: kur kas labiau jį džiugina neatpažįstamai pasikeitusi savijauta.

Kartu su mama viešėdamas „Mitybos ir sporto balanso“ studijoje, dvylikametis pakvietė pasivaišinti jo mėgstamomis salotomis su vištiena. Išvydusi ant stalo išdėliotus produktus, laidos vedėja Vlada Musvydaitė aiktelėjo: „Tiek maisto ant mūsų stalo dar nėra buvę!“ D. Žilionienė patvirtino, kad ir dabar sūnaus valgio porcijos yra didelės, tačiau jose pagrindą sudaro daržovės ir liesa mėsa.

Po sočių pusryčių Vl. Musvydaitė pakvietė laidos svečią sudeginti kalorijas nuotykių parke laipiojant medžiais. Jų nutrūktgalviškas pramogas ir dar daugiau patarimų apie sveiką ir aktyvią gyvenseną TV3 žiūrovai pamatys jau šį šeštadienį, 9.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)