„Į turtuolio širdį pretenduojanti moteris turi atrodyti taip, kad išsiskirtų iš minios. Būti ta mergina, kuriai įėjus į barą visi atsisuka...“, - pasakos Diana.

Tuo metu kita lietuvė 35-erių Relinda Alkenaitė, pasakodama apie savo santuoką su milijonieriumi Kataro šeichu, prisipažins, kad mėgavosi ne tik prabanga, bet ir patyrė smurtą. Ji atskleis, ko ieško itin turtingi vyrai ir kodėl lietuvėms vertėtų pamiršti tautiečius, o meilės ieškoti tarp užsieniečių.

„Jei galėčiau, visas Lietuvos moteris išvežčiau į užsienį. Jos gražios, protingos, ambicingos, o lietuvių vyrai – mulkiai, su moterimis dažnai besielgiantys kaip išpaikinti karaliukai“, - sakys Relinda.

Šešerius metus Relinda turtuoliams organizuodavo pasimatymus ir ieškodavo antrųjų pusių. Jos klientais, surasdavę Relindą uždarame pažįstamų rate buvo nuo milijonierių verslininkų, iki sportininkų.

Šiandien Relinda vadovauja ką tik sukurtam pažinčių portalui, kuriame meilės ieško sėkmingi ir turtingi lietuviai, ir užsieniečiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)