Paaiškėjo, kad šią savaitę mažesnę apyvartą dirbdama bare surinko juodųjų velnių komanda, kuriai teko dalyvauti pliusų ir minusų vakare.

Norėdamas pralinksminti savo komandą, jos narys R. Kirilkinas pasiūlė linksmą pramogą – apsilankyti atlikėjos Mios gimtadienyje, kuriame jis turėjo koncertuoti.

„Buvo labai linksma, aš vis dar neatsigaunu. Turėjome labai gerą laiką, Mia mus gražiai sutiko“, - įspūdžiais tiesioginio interviu metu dalinosi šventėje kartu su kitais dalyviais linksminęsis R. Kirilkinas.

„2 Barai“ dalyviai sveikino jubiliatę, įteikė jai puokštę gėlių, o R. Kirilkinas apdovanojo gražiausiomis savo dainomis. Vėliau, kartu su kitais vakarėlio svečiais, šou dalyviai linksminosi ir šoko iki paryčių.

Tiesa, visa atlikėjos Mios gimtadienio šventėje nufilmuota medžiaga žiūrovams bus parodyta tik šį sekmadienį, tiesioginės išlikimo transliacijos metu. Šįkart ant pirmosios karštosios kėdės savo komandos buvo pasiųstas gražuolis Martin, o daugiausiai pliusų surinko Lina. Ji spręs, kas užims antrąją karštąją kėdę.

Išlikimo kovoje žiūrovai išvys ne tik kadrus iš siautulingo Mios gimtadienio, bet ir pamatys praėjusių metų dalyvio Žygio ir jo merginos – neištikimybe apkaltintos Gabijos – akistatą. Ar vaikinas atleido atgailaujančiai Gabijai? Kaip dalyviai laiką leido Mios gimtadienyje? Visi atsakymai – jau šį sekmadienį, 19.30 val. tiesioginėje išlikimo kovos transliacijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)