Pagal aukščiausius kokybės standartus įrenginėjamuose „Paslapčių namuose“ darbai vyksta itin intensyviai, tačiau konfidencialiai. Projekto kūrėjai jau šiandien leidžia akies krašteliu pasižvalgyti po paslaptinguosius „Paslapčių namus“.

„„Paslapčių namai“ bus ypatingi, juose bus daug slaptų kambarių. Šiuo metu jie kruopščiai ir apgalvotai įrenginėjami. Juose dalyviai galės rasti užuominas į vieni kitų paslaptis, tačiau kaip seksis jas susieti su konkurentais, kaip pavyks jas slėpti – priklausys tik nuo dalyvių sumanumo“, – paslaptį užmena „Paslapčių namų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Šiandien projekto kūrybininkai pasinėrę į „Paslapčių namų“ interjero detalių kūrimą ir subtilų dalyvių paslapčių atspindžio sukūrimą 1000 kvadratinių metrų name. Jame jau nuo kovo 2 dienos karaliaus bei į tikrą detektyvą pasiners realybės šou dalyviai.

Tačiau detektyvas bus įdomus ne tik dalyviams, o ir „Paslapčių namų“ žiūrovams: „Žiūrovai bus įtraukti į paslaptingus nuotykius ir taps jų dalyviais.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)