„Vos įžengusi į TV3 vasaros terasos vakarėlį supratau, kad dalyvauti projekte – verta. Nuostabus partneris, šiltos šypsenos, draugiška atmosfera ir profesionalūs dalyvių pasirodymai! Turime tikrai labai stiprių konkurentų, tad reikės nemažai padirbėti. Dzūkai – muzikalūs ir labai vieningi žmonės – tą jau įrodė „Chorų karuose“, todėl viliuosi, kad ir šiame projekte jie mus palaikys!“ – tikisi šokėja.

Greta prisipažįsta, jog, sužinojusi, kas bus jos partneris šokių aikštelėje, – labai nerimavo. „Tikrai jaudinausi, nežinojau kaip mums seksis sutarti ir šokti, tačiau jau pirmoje repeticijoje įsitikinau, kad Justas – talentingas partneris, degantis optimizmu ir pasiruošęs daug dirbti“, – sako profesionali šokėja.

„Kaskart matau didėjančią jo pažangą ir augančią meilę šokiui. Justas darbštus, įsiklauso į kiekvieną mano žodį. Jei reikia, tai ir po 10–20 kartų tą patį judesį pakartoja ir nuolat teiraujasi: ‚ar gerai darau, ką daryti kitaip, kad man pavyktų?‘ Puikiai sutariame, todėl lengva dirbti kartu. Nors esu jam labai reikli, treniruotėse tikrai netrūksta juoko!“ – sako Greta.

„Gretutė – ideali partnerė. Ji labai kantri, kaip ir mūsų trenerė Lilija Bernatavičienė, su kuria dirbome „Chorų karų“ projekte, – džiaugiasi Justas. – Prieš pat „Šok su manimi“ startą su Lilijos sportinių šokių studijos auklėtiniais vyksime į šokių stovyklą. Kol kas trenerės prižiūrimi arba tiesiog dviese intensyviai repetuojame. Kartais ateinam devintą ryto, o salę paliekam jau vakarop“, – sako dainininkas.

Pora prisipažįsta, jog labai norėtų išlikti iki projekto pabaigos. „Daviau sau žodį: jei pateksime į geriausių trejetuką, – šoksiu su parašiutu. Ir Gretutei teks šokti drauge! – entuziastingai pasakoja Justas.

„Įdėsime daug darbo ir pastangų, kad tai įvyktų, tačiau stengiasi visi dalyviai ir tu niekada negali žinoti kaip bus. Prisipažinsiu – labai bijau aukščio, tačiau jei pasieksime finalą, savo žodžio laikysiuosi“, – žada Greta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją