Kaip Ineta viską spėja?

„Mano dienotvarkė yra griežtai suplanuota. Visos dienos skirtingos, jokios rutinos, – pasakoja „Pakartok!“ žvaigždė.

Žinoma moteris neslepia – žiūrovų giriami vaidmenys yra ne tik sunkaus darbo vaisius, bet ir Dievo dovana. – Pati nesuprantu, kaip man pavyksta viską taip padaryti. Aktorės profesija man labai miela širdžiai. Neslėpsiu, kartais įsijungia savikritiškas žvilgsnis, pastebiu, ką galėjau padaryti dar geriau. Tačiau neplaku savęs už tai.“

Pirmojoje laidoje „Pakartok!“, kurios premjerą TV3 žiūrovai išvys jau šį trečiadienį 20.00 val., Inetai teks įkūnyti dainininkę Rūtą Ščiogolevaitę.

Aktorė scenoje parodijuos „Eurovizijos“ atrankose skambėjusią dainą „United“. Trečią vietą konkurse Lietuvoje užėmusi R. Ščiogolevaitė ne kartą viešai deklaravo, jog labai tiki šios dainos sėkme.

„Eurovizijos“ komisijai užkliuvo R. Ščiogolevaitės apranga. Šis pasirodymo momentas neliks nepastebėtas ir parodijų šou eteryje. I. Stasiulytė scenoje pasirodys apsigaubusi… nelyginta paklode!

„Ruošiantis šiam vaidmeniui itin įsigilinau į Rūtos pasirodymą. Ji yra tikrų tikriausia profesionalė, lenkiu žemai galvą prieš jos talentą. Man labai patinka Rūtos balsas, dainų atlikimas. Žiūrėdama „Eurovizijos“ įrašą suvokiau, kiek pastangų reikalauja toks dainos atlikimas. Pamačiau, kiek ji investuoja į savo karjerą, dainavimą“, – pagyrų atlikėjai negailėjo Ineta.

Ineta nemano, jog R. Ščiogolevaitė dėl šios parodijos galėtų įsižeisti. „Tai yra kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas. Jei mane kas nors parodijuotų, tikrai nesuprasčiau, už ką reikėtų pykti“, – juokėsi moteris. Ruoštis vaidmeniui Ineta pradeda vos apie jį sužinojusi. Mintys apie personažą lydi moterį tiek užmiegant, tiek atsikeliant. Labai svarbu perprasti parodijuojamo žmogaus manieras, intonaciją. Tam padeda įvairi video medžiaga.

Praėjusį sezoną didžiulio populiarumo sulaukęs televizijos projektas „Pakartok!“ jau nuo balandžio 6 dienos džiugins TV3 žiūrovus. Dėl geriausiojo parodijų meistro apdovanojimo varžysis Julius Žalakevičius, Andrius Žiurauskas, Šarūnas Banevičius, Giedrius Arbačiauskas, Vaida Lisikaitė. Komisijos pirmininkės vietą užėmė aktorė Kristina Kazlauskaitė. Tarp dalyvius vertinančių ir griežto žodžio negailintis režisierius Sigitas Račkys, o svečio teisėmis premjerinėje laidoje pasirodys aktorius, parfumeris Aistis Mickevičius. Laidos vedėjas – humoristas Justinas Jankevičius.

I. Stasiulytė prisipažino, kad su dideliu malonumu stebėjo „Pakartok!“ projekto pirmąjį sezoną. Ineta palaikė savo bičiulę Aušrą Štukytę. „Ji stebindavo kiekvieną kartą“, – komplimentų scenos kolegei negailėjo aktorė. Pati Ineta scenoje pasižymi improvizacija ir laisvumu. Moteris įsitikinusi – mintinai išmoktas scenarijus nepadeda sukurti gero vaidmens. „Kai išeini į sceną, daug kas keičiasi. Reaguoji į žiūrovus, tvyrančią nuotaiką, supranti, kad reikia daryti visai kitaip, nei numatyta scenarijuje. Man padeda aktorės intuicija“, – šypsosi profesionalė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)