#279;tojo vardo tiesioginiame eteryje kovėsi verslininkas
, šokėja
, Lietuvos galiūnas
,
talismanas
, imtynininkas olimpietis
, dainininkas Deivis Norvilas, šokėjas
, humoristas
ir dainininkė Indrė Burlinskaitė.
Eglė Straleckaitė

Po pergalės Eglė Straleckaitė džiaugėsi savo pasiekimu ir akcentavo sunkų darbą, padėjusį jai pasiekti užsibrėžto tikslo.

„Turiu puikią palaikymo komandą, turėjau puikius trenerius. Iš baseino išeidavau pusę 12 nakties, kartais dar vėliau, o ryte vėl į treniruotes. Tikrai labai stengiausi, o kai stengiesi tada viskas ir įvyksta. Būdavo taip, kad net nepakeldavau rankų nuo nuovargio. Klysta tas, kas sako, kad užtenka svajoti. Aš kalbu ne apie pačią pergalę, o apie tikslą. Kai daug dirbi, kryptingai sieki tikslo, tada viskas išsipildo.Toks mano moto“, - žurnalistams sakė projekto nugalėtoja.

Ką darys su laimėtais pinigais, „Šuolio“ čempionė dar nesugalvojo.

„Tikrai nežinau, ką darysiu su laimėtais pinigais, net nepagalvojau apie tai. Labiausiai dabar noriu apkabinti visus savo artimuosius. 59 tūkst. žiūrovų už mane balsavo finale, tai kažkas tokio. Nerealu, labai džiaugiuosi“, - sakė E. Straleckaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (781)