Balsavimas už dalyvius buvo paskelbtas vos prasidėjus transliacijai.

Nuoširdusis ir nuolat besišypsantis profesionalus statybininkas Renaldas į žaidimo finalą pakliuvo, kuomet paskutiniame pliusų – minusų vakare buvę projekto dalyviai jam skyrė daugiausiai pliusų. Viso projekto metu visų draugu buvęs ir su niekuo nesipykęs vaikinas džiaugėsi nuėjęs taip toli.

Visgi superfinalo pradžios reportaže kalbėjęs Renaldas teigė, kad projekto nelaimės, o Julių laiko stipriu konkurentu. Kiti projekto dalyviai jį minėjo geru žodžiu ir teigė prisiminsiantys jo juokelius visą gyvenimą.

Tiesa, projekto žiūrovai, ko gero, Renaldą labiausiai prisimena dėl plačiai nuskambėjusio sekso skandalo, kuomet vaikinas pasimylėjo su realybės šou dalyve.

Tuo tarpu Julius šou metu įsimylėjo ir susirado antrąją pusę, o projekte užsitarnavo gerą vardą. Transliacijos metu kalbėjusi vaikino mama teigė, jog didžiuojasi sūnumi, kuris puikiai pasirodė laidoje.

Finalo pabaigoje paaiškėjo, kad už abu dalyvius iš viso balsuota 59 426 kartus. Už Renaldą buvo atiduoti 23 855 balsai, o už laimėtoją Julių - 35 571 balsas.

Juliui atiteko automobilis, o Renaldui - kelionė į Turkiją.

Finalo akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Realybės šou akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)