Pora prisipažins: žinią apie būsimą kūdikį jie skubėjo pranešti savo šeimos nariams, tačiau būsimi tėveliai liko šokiruoti – naujiena apie Inetos nėštumą žiniasklaidą pasiekė greičiau nei jaunuoliai spėjo pranešti savo gimdytojams. Tiek tėvai, tiek draugai naujieną sužinojo iš žurnalistų.

Pasibaigus ilgajam šventiniam savaitgaliui „VIP“ komanda paruošė ir daugiau žiūrovus sudominsiančių reportažų. Kaip jaučiasi penkiasdešimties metų sukaktį švenčianti Nomeda Marčėnaitė? Ar audringai Šv. Valentino dieną atšventė būrys žinomų Lietuvos žmonių? Kokiems naujiems iššūkiams ruošiasi neseniai į sceną grįžęs atlikėjas ir dainų kūrėjas Edgaras Lubys, garsėjęs Amberlife slapyvardžiu?

Laidos „VIP“ studijoje vedėjai Eglė Kernagytė-Dambrauskė ir Vaidas Baumila kalbins ypatingą svečią – pianistą Petrą Geniušą, kuriam įteiktas Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino Riterio kryžius. Ar garbė ir pripažinimas jam svarbiau už šeimą? Atsakymai iš pirmų lūpų – per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)