Viena iš mažiausiai žiūrovų palaikymo sulaukianti projekto „Auksinis balsas“ dalyvė Indrė Anankaitė-Kalašnikovienė. Nors operos dainininkės vokalas ne kartą sulaukė puikių komisijos įvertinimų, tačiau žiūrovų dalyvė savo pasirodymais nesužavi. Pusfinalio filmavimui Indrė pasirinko mirusios dainininkės Whitney Houston dainą „I Will Always Love You“. Atlikusi šį jausmingą kūrinį, operos solistė nesuvaldė emocijų ir apsipylė ašaromis. Kaip teigė pati Indrė, būtent dainos jausmingumas ir neleido išlikti ramiai po pasirodymo.

Kaip ir kiekvienoje laidoje, dainininkę pasveikino jos vyras – po pasirodymo priklaupęs ant kelių vyras įteikė savo sutuoktinei gėlių puokštę. Dainininkę raminti suskubo ir laidos vedėja Beta Tiškevič, kuri atskubėjusi į sceną apsikabino projekto dalyvę.

„Man patiko Indrės daina, patiko jos pasirinkimas. Kiekvieno vokalisto pasirinkimas, kaip padainuoti šią dainą. Indrė sujaudino ne tik savo vyrą, bet ir Beatą. Ši daina reikalauja, ne tik emocinio užtaiso, bet ir vokalinių galimybių. Aš jus sveikinu – dešimt. Tai buvo labai lyriška interpretacija, jūs daug lyriškesnė dainininkė nei Whitney Houston“, - pasirodymą komentavo operos solistė Kristina Kazlauskaitė-Kazlaus.

„Jei būtų dalyviams privalomas vienas kūrinys, tai būtų ši daina. Padainuoti šią dainą po W. Houston yra labai sunku. Dešimt“, - liaupsino pasirodymą dirigentas Vytautas Lukočius.

„Dzūkelė yra dzūkelė. Būtų suvalkietė apgalvotų, kokią dainą pasirinkti. Indrė nieko nebijojo. Rašau dešimt už drąsą“, - kalbėjo žodžio kišenėje neieškanti komisijos pirmininkė Zita Kelmickaitė.

Pasirodymui pagyrų negailėjo ir komisijos narys Audrius Giržadas: „Ką toliau šou darys Karina? Kiek skaičiau spaudoje, ji verkė. Dabar jai teks raudoti. Klausant jūsų girdisi, kad dainuoja laiminga moteris, o klausant Whitney girdėdavosi, kad dainuoja nelaiminga moteris.“

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)